joi, 24 noiembrie 2011

joi, 17 noiembrie 2011

Oferta pana in 26.11

Ingrediente: clorofila, sare de mare, uleiuri saponificate de cocos, ricin si orez. Uleiuri esentiale: lavanda, menta. eucalipt si rozmarin.

Un sapun exfoliant cu muuuuta sare de mare si o aroma subtila, care te transpune in lumea relaxanta a SPA-urilor. Datorita procentului mare de ulei de cocos este foarte alb, ca spuma marii, ceea ce ajuta la instalarea senzatiei de calm, relaxare totala, trupeasca si mentala. Spuma este abundenta, fina si extrem de cremoasa. Aroma retinuta de sarea de mare , te vor invalui in tonuri calmante, relaxante si revigorante. Foarte potrivit si in perioada iernii pentru eliberarea cailor respiratorii;


Acum la OFERTA alaturi de sarurile de baie.


duminică, 13 noiembrie 2011

Oferta pana in 15.11

Generoasa cum ma stiti am redus pana in 15.11 gama Chanoyu cu conditia sa comandati minim 3 bucati de sapun, oricare ar fi ele. Pe langa asta mai primiti si un sapunel de cca 20-25 gr Samurai.

Va astept in magazinul de pe Breslo

vineri, 11 noiembrie 2011

Uleiuri de corp de la Luthelo

Toate aspectele despre care urmeaza sa va vorbesc sunt foarte importante. Voi incepe cu alegerea ambalajului. Recipientul de 100 ml este reutilizabil, rezistent la impact, usor de curatat si dezinfectat. Luthelo respecta natura, de aceea va rog sa reciclati! Recipientul nu intamplator nu este transparent. Proprietatile uleiurilor vegetale( ulei de susan presat la rece, ulei de canepa nerafinat, ulei de catina presat la rece, ulei de migdale dulci, ulei de masline, ulei de mac presat la rece, ulei de samburi de struguri) dar si a celor esentiale(lavanda; scortisoara) se pastreaza si isi pierd proprietatile;

Acest pet nu contine ftalati sau BPA, interzise acum in cadrul unor tari din UE, de obicei folosite la realizarea cosmeticelor si jucariilor pentru copii.

Uleiul de corp cu scortisoara nu numai ca ne incanta simtul olfactiv, dar ajuta si la lupta cu kilogramele in plus. Numerosi nutritionisti sustin ca este suficient sa simtim aroma uleiului esential de scortisoara pentru a suprima nevoia de a rontai. Asta nu este tot. Uleiurile vegetale penetreaza complet epiderma stimuland circulatia sangvina reducand astfel inflamatia de la nivelul celulelor adipoase. Scortisoara de asemenea mai este recunoscuta pentru proprietatile sale antivirale si antibacteriene dar si pentru indepartarea frisoanelor in episoadele febrile.

Contraindicat copiilor sub 2 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza. Uleiul de scortisoara are potential alergen, de aceea recomandarea noastra este sa testati acest ulei pe o portiune mica de piele. Daca in cateva ore nu apare nici o reactie il puteti folosi.

Uleiul de corp Dreamcatcher se absoarbe usor in piele, lasand-o matasoasa si catifelata. este meritul atat uleiurilor vegetale din compozitie, selectate cu mare atentie, dar si al uleiului esential de lavanda recunoscut pentru calitatile sale calmante si emoliente.

Indicatii: tratarea dermatitelor, eczemelor, inflamatiilor, starilor de nervozitate si insomnie.

Nuca Fermecata - sapun de scos pete


Sa va marturisesc oare ca este primul meu sapun? Poate stiati asta deja. Ceea ce nu stiati e ca a aparut intr-un moment in care aveam nevoie de detergent natural ieftin pentru fiul meu. Un moment in care orice mi se parea prea scump. Acest sapun a ajuns in pachetele unor mamici care spre surprinderea mea au mai cerut ba chiar si-au comandat cate un kg. Aici puteti citi un review care m-a facut sa ma gandesc mai serios in ceea ce priveste realizarea sapunului in casa. Din acest sapun nu puteau lipsi "nucile de sapun" despre care puteti citi pe larg pe forumul Super-Parinti.

Acest sapun in curand disponibil si pe www.nucidespun.ro
Ingrediente: decoct concentrat de nuci de sapun, uleiuri saponificate de cocos si floarea-soarelui.

Modalitati de folosire:
1. manual
2. masina automata: dupa ce il razuiti si adaugati o cantitate suficienta intr-un saculet de panza sau o soseta  bine legata

Postari similare

Related Posts with Thumbnails