marți, 25 noiembrie 2014

Crema " O piele fericita" cu rasina de molid si spirulina



In zilele reci de iarna ce isi poate dori mai mult pielea ta decat o crema hidratanta ce iti pune in miscare sangele si ce vindeca orice crapatura sau rana ti-ar fi facut gerul?

Molidul are actiune cicatrizanta, usor antiseptica, antivirala si antibacteriana. Rasina de molid are asupra pielii si a altor tesuturi ale organismului uman exact aceleasi efecte pe care le are si asupra copacului, adica ajuta la inchiderea ranilor si la refacerea tesuturilor distruse. Spirulina are efect antiinflamator si stimuleaza microcirculatia.

Ingrediente: Unt de cocos virgin (Cocos nucifera oil)*, unt de cacao pur prima presa (Theobroma cacao), ulei de masline extra-virgin (Olea europaea),ceara de albine (Theobroma cacao), unt de shea (Butyrospermumparkii), ulei de migdale (Prunus amygdalus dulcis oil), rasina de molid, spirulina, ulei esential de eucalypt (Eucalyptus citriodora,ulei esential de niaouli (Melaleuca quinquenervia viridiflora).

Aroma si culoarea sunt obtinute din ingrediente 100% naturale.
* ingrediente obtinute prin presare la rece, fara solventi chimici.

Acum si in magazin

duminică, 23 noiembrie 2014

Workshop Luthelo - " Sare exfolianta 3 in 1"



Ieri, sambata 22 noiembrie, la Arta Masajului, am sustinut primul meu workshop de cosmetica. Nu a avut tema cu care mi-am propus sa incep dar cu certitudine a fost un bun inceput.

Am descoperit impreuna cum se lucreaza in grup si cu aceasta ocazie mi-am dat seama cat de important este numarul de participanti pentru ca acestia sa inteleaga si sa poata lucra fara niciun fel de presiune.

Cu aceasta ocazie mi-am propus ca de acum inainte, numarul maxim de participanti la work-shop-urile Luthelo sa nu fie mai mare decat cinci persoane, astfel, oricare dintre ei va putea beneficia de atentia mea si sper, nu se va simti exclus.


Fiecare participant a putut personaliza asa cum si-a dorit propria sare exfolianta si apoi a putut impartasi propria experienta celorlalti. In tot procesul au fost asistate si sfatuite privind proportile corecte. In plus, au invatat despre contraindicatiile uleiurilor esentiale si cum sa aleaga ingredientele in sinergie corecta.



Ne-am simtit bine impreuna in vreme ce fetele au invatat sa creze cadouri 100% naturale si sanatoase pentru cei dragi.

Si iata rezultatul:
Saruri exfoliante, hidratante cu efect aromaterapeutic (anticelulitica, relaxanta, revigoranta, etc)


Pentru cei interesati de aceasta tema puteti trimite un email la atelier@luthelo.ro cu subiectul: Inscriere atelier " Sare exfolianta".
Numarul maxim de participanti: 5
Data va fi stabilita de comun acord dupa terminarea inscrierilor.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails