luni, 5 mai 2014

Ne vedem la Raw Generation Expo!

Ma bucur sa raspund invitatiei noului meu colaborator Eco ERA, de ii ajuta la standul pe care il vor avea la cea de-a saptea editie a Expozitiei Nationale Raw Generation. Imi cunosc foarte bine produsele si nu cred ca altcineva le-ar putea prezenta mai bine decat mine.

Imi plac targurile, ador vibratia oamenilor care ajung la un astfel de targ dar mai ales sunt fericita ca in sfarsit pot veni la Bucuresti sa imi cunosc o parte din clienti personal.


A saptea editie a Expozitiei Nationale Raw Generation va fi pe 11 mai, 2014 in Bucuresti, la Rin Grand Hotel, in Sala Bucuresti. Adresa hotelului este Str. Vitan-Barzesti, nr 7D, et 1 (nu se va ajunge cu liftul ci direct pe scarile de la receptie). Evenimentul este dedicat unui stil de viata sanatos si cat mai natural, fiind la inalta cautare printre evenimentele de clasa din Bucuresti. Expozitia este cu vanzare si va fi intinsa pe aproximativ 1200 mp.

Expozitia va fi deschisa publicului larg intre orele 10-20 si intrarea va costa 10 lei. Fiecare bilet de intrare va intra automat in marea tombola.

Va invit sa cititi mai multe despre  gazda evenimentului, Ligia Pop si eveniment pe pagina Raw Generation Expo.


Din produsele Luthelo, la targ vor fi expuse doar sapunuri. Daca doriti si altceva, va rog sa ma contactati telefonic la numarul 0740034147. 


Sa ne vedem cu bine!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails