vineri, 7 octombrie 2011

Gama Chanoyu - SAMURAI 侍 - partea II

Cuvîntul samurai este derivat din verbul japonez saburau (de unde a derivat şi numele masculin "Saburo") însemnînd a servi. Samuraiul era literar servitorul unui nobil.

În Japonia doar samuraiului îi era îngăduit să poarte arme. Oricine ataca un samurai era considerat a fi un răzvrătit şi era executat pe loc. De asemenea oricine vedea un atac de nesupunere şi nu informa autorităţile de îndată era omorât, iar pedeapsa sa cădea şi asupra familiei sale.

Sursa: wikipedia

Si cum orice samurai are nevoie de cel putin o clipa de rasfat, a rezultat acest sapun realizat din decoct concentrat de ceai negru BIO, ulei esential de portocale, lamaie, lavanda si patchouli. Nu cred ca uleiul esential de patchouli putea  fi mai bine de atat combinat. Pur si simplu nu cred :) Parfumul magic si persistent al acestui ulei cu note profunde, orientale este un adevarat afrodisiac. Sa nu va mai povestesc de citrice care intotdeauna dau o stare de bine mentala...de optimism. Acest sapun poate fi folosit cu incredere si de domnite. Cel putin ma declar indragostita de acest sapun.

Acest sapun are proprietati antiinflamatoare, actiune anti-ageing cu rezultate extraordinare pentru tenul acneic.

Ceaiul negru este recunoscut peste tot in lume pentru efectul antioxidant neutralizand radicalii liberi. Are actiune astringenta, inviorand tenul lasand pielea stralucind de sanatate.

Multumiri samuraiului din fundal. Stilul fotografului l-ati recunoscut deja :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails