vineri, 11 noiembrie 2011

Uleiuri de corp de la Luthelo

Toate aspectele despre care urmeaza sa va vorbesc sunt foarte importante. Voi incepe cu alegerea ambalajului. Recipientul de 100 ml este reutilizabil, rezistent la impact, usor de curatat si dezinfectat. Luthelo respecta natura, de aceea va rog sa reciclati! Recipientul nu intamplator nu este transparent. Proprietatile uleiurilor vegetale( ulei de susan presat la rece, ulei de canepa nerafinat, ulei de catina presat la rece, ulei de migdale dulci, ulei de masline, ulei de mac presat la rece, ulei de samburi de struguri) dar si a celor esentiale(lavanda; scortisoara) se pastreaza si isi pierd proprietatile;

Acest pet nu contine ftalati sau BPA, interzise acum in cadrul unor tari din UE, de obicei folosite la realizarea cosmeticelor si jucariilor pentru copii.

Uleiul de corp cu scortisoara nu numai ca ne incanta simtul olfactiv, dar ajuta si la lupta cu kilogramele in plus. Numerosi nutritionisti sustin ca este suficient sa simtim aroma uleiului esential de scortisoara pentru a suprima nevoia de a rontai. Asta nu este tot. Uleiurile vegetale penetreaza complet epiderma stimuland circulatia sangvina reducand astfel inflamatia de la nivelul celulelor adipoase. Scortisoara de asemenea mai este recunoscuta pentru proprietatile sale antivirale si antibacteriene dar si pentru indepartarea frisoanelor in episoadele febrile.

Contraindicat copiilor sub 2 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza. Uleiul de scortisoara are potential alergen, de aceea recomandarea noastra este sa testati acest ulei pe o portiune mica de piele. Daca in cateva ore nu apare nici o reactie il puteti folosi.

Uleiul de corp Dreamcatcher se absoarbe usor in piele, lasand-o matasoasa si catifelata. este meritul atat uleiurilor vegetale din compozitie, selectate cu mare atentie, dar si al uleiului esential de lavanda recunoscut pentru calitatile sale calmante si emoliente.

Indicatii: tratarea dermatitelor, eczemelor, inflamatiilor, starilor de nervozitate si insomnie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails