vineri, 3 februarie 2012

NOU: Sapun SCENT of a WOMAN




Femeia este un amalgam de simturi, trairi, efecte si cauze. Femeia este al cincilea element, iar fara ea dragostea nu ar putea fi fructificata. Ea este o dilema necunoscuta si etena. Cateodata dulce ca si ciocolata sau usor sarata datorita lacrimilor care ii curg emotionata fiind. Lacrimi la fel de pretioase precum cristalele rare. Si totusi toate acestea ar fi forme fara fond daca nu ar exista barbatul, pentru a scoate la lumina ceea ce reprezinta femeia.

Daca v-ati dorit un sapun cu ciocolata, eu v-am oferit mai mult de atat. Nu pudra de cacao, nici ciocolata de menaj ci unt de cacao pur, nefiltrat, nedezodorizat provenit din cultura ecologica. Adica direct din boabele arborelui de cacao(Theobroma cacao - sau Hrana zeilor). Luthelo va ofera un sapun bogat in antioxidanti si fitonutrienti. In completarea acestor proprietati vine sarea care curata, detoxifiaza, fiind benefiica chiar pentru pielea cu probleme. Poate fi utilizat si pentru pielea sensibila, cu o frecventa mai redusa. Este extem de cremos, promite o spuma abundenta si o stare de relaxare datorita notei subtile de ulei esential de levantica.

Ingrediente: uleiuri saponificate de masline, ricin, cocos, unt de cacao dezodorizat, unt de cacao nefiltrat si nerafinat, sare grunjoasa neiodata, violet de gentiana, ulei esential de lavanda

De azi si in magazin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails