miercuri, 13 iunie 2012

ArtBoutique v10, multumiri si o vacanta...

Atmosfera a fost absolut minunatata la ArtBoutique si de aceasta data. Va marturisesc ca aceasta editie a fost de departe cea mai reusita pentru mine din toate punctele de vedere. Toate acestea nu ar fi fost posibile fara voi, minunatii mei clienti. Fara voi cei care reveniti, ma recomandati si imi dati credit de fiecare data. Oameni minunati cu copilasi minunati! Mi-a crescut inima cand unii dintre micuti chiar au gustat sapunelele Hello KITO. Si tot aceiasi copilasi mi-au mai potolit pofta si dorul de Thea si Lucas. Micutul Damian, un baietel de numai 9 luni chiar imi adormise in brate in timp ce schimbam impresii cu mamica lui. Ma topisem literlamente.

Am discutat si de aceasta data despre beneficiile produselor 100% naturale, importanta factorului de protectie si cat e de castigati am fi daca am renunta la deodorantele conventionale care contin aluminiu, conservanti, arome sau coloranti sintetici. Bucuria a continuat si dupa targ cand am primit feedbackuri pozitive si incurajatoare de la cei pe care tocmai i-am cunoscut fie prin intermediul retelelor de socializare, email sau telefon.Va incurajati sa puneti mana pe telefon si sa ma contactati oricand. Va multumesc din suflet!

Acum la final va spun un mic secret: sunt obosita si mi-au ajuns cearcanii la genunchi! Nu  mai am energie nici sa imi actualizez stocurile in magazin. Vreau doar o pauza dupa tzz ani.  Sper din suflet sa ma intelegeti si promit ca dupa o saptamana revin cu forte proaspete.  Comenzile vor fi preluate si onorate in ordinea sosirii lor. Pe curand dragilor si bucurati-va de prezent gandidu-va cu seninatate la viitor :)






Un comentariu:

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails