marți, 27 noiembrie 2012

Smirghel - sapun anticelulitic

Cadoul ideal pentru iubitorii cafelei, acest sapun luxos te ccereste cu aroma intensa de scortisoara si spuma bogata. Formula sa abraziva curata delicat pielea, protejandu-i stratul natural de sebum si impiedicand deshidratarea. In acelasi timp extractul concentrat de cafea tonifia si stimuleaza circulatia pielii. Un cadou perfect pentru un spirit liber.

Ingrediente: uleiuri saponificate de masline, cocos, unt de cacao, floarea-soarelui, ricin, cafea concentrata, zat de cafea, ulei esential de scortisoara.

"Smirghel" este bogat in glicerina naturala rezultata din procesul de saponificare. Zatul de cafea indeparteaza celule moarte,revigoreaza pielea iar cofeina din continut actioneaza in trei moduri: antioxidant, vasoconstrictor si anticelulitic.

Uleiul esential de scortisoara actioneaza ca un antiseptic in cazul zgarieturilor, juliturilor sau muscaturilor.

Contraindicatii:

1. uleiul esential de scortisoara si cafeaua sunt excitante nervoase. Din acest motiv nu este recomandat femeilor insarcinate, femeilor care alapteaza sau copiilor.

2. uleiul esential de scortisoara are potential alergen. Din acest motiv recomandam testarea lui pe o portiune mica de piele. Daca nu apar reactii adverse( roseata, mancarimi, edeme) puteti folosi acest produs.

Un comentariu:

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails