marți, 20 noiembrie 2012

This feedback made my day!

As dori sa impartasesc acest feedback si cu voi. Mai magulitor e ca acesta vine din partea unui tanar domn care nu a mai folosit, sau cel putin nu isi aminteste, sapunuri naturale. Stiu si cred ca feedbackul lui este obiectiv. Merita citit :)

"Prima data cand mi-ai spus ca te-ai apucat de fabricat si vandut sapun mi-am zis ca poate ai deschis si un Fight Club (vezi influenta filmelor si tvului in mintea omului...).

In schimb, apucand sa ma intalnesc cu sapunurile tale am fost coplesit nu de violenta frustrata din filmul cu pricina ci de navalnica grija si dragoste pe care ai pus-o in ele. Se simte in fiecare din ele faptul ca, initial, le faceai pentru copiii tai.

Se simte grija si dragostea cu care o mama isi ingrijeste odoarele si mai mult, se simte mana unui artist (care poate nu se cunoaste inca). Artistul nu urmeaza o reteta sau o schema ci isi pune trairile, sufletul, in opera sa astfel incat rezultatul e mai mult decat un produs bine executat -asta fac mesterii si inginerii.

Produsul artistului e o bucata de viata, e o poveste, e un ansamblu de trairi : cu bune, cu rele, cu entuziasm, cu indoiala... ca Viata.

Am gasit in fiecare din sapunurile tale cate o poveste povestita de culori, de textura, de mirosuri si desii priveam cu tristete diminuarea lor treptata prin folosire asteptam cu nerabdare sa inceapa cealalta poveste.

Nu am sa ma prefac ca ma pricep la ce inseamna un sapun bun, nu ma pricep la PHuri, ECuri si alti parameteii de astia dar imi e greu sa cred ca atunci cand cineva isi pune sufletul in ceea ce face (si vai, ce suflet!) rezultatul poate fi altfel decat magnific.

Felicitari pentru munca ta si multumesc pentru povesti..."

Iti multumesc si eu Dan S. J. You made my day! <3>

Un comentariu:

  1. Superb! Este cea mai frumoasa rasplata din lume! Aceste mesaje musai trebuiesc arhivate undeva si recitite in zile mai putin frumoase!

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails