marți, 15 aprilie 2014

Pont in Brasov: Happy Moms

 Ma gandesc serios la o serie de articole cu ponturi. Ele, mai cu seama, vor fi din Sibiu, insa acum antenele mi-au ajuns pana in Brasov si nu pot sa nu va vorbesc despre proiecte minunate si initiative faine ale mamelor de acolo.

Mie imi plac mamele informate, care pun mana si citesc si se documenteaza incontinuu. Care refuza sa ia dea gata o informatie de la un medic si sa execute fara sa clipeasca de parca ar fi o zeitate. Care nu se lasa intimidata de mamaie care recomanda diversificare de la doua luni...

Dar sa revenim la Happy Moms sau Mamicile Fericite si la ce am descoperit eu mai cu seama:
Un grup de mame, cu mame, care se intalnesc intr-o atmosfera prietenoasa, calda, la un ceai, care se informeaza de la specialisti. Dezbat degajat probleme de afaceri, construiesc impreuna o comunitate care participa cu zambet si voie buna la evenimente cu si pentru mamicie.
O comunitate de mame din toate categoriile: mame de cariera care vor sa croseteze bijuterii si sa tricoteze jucarii, mame business care impartasesc generos experienta pretioasa despre evolutia lor paralela ca mama si om de afaceri, mame dedicate care vor sa afle direct de la specialisti informatii despre nutritie, psihologie, homeopatie si alte subiecte legate de mama si copil. Toate impreuna cu o mama a doi copii, profesor de cariera, de peste 10 ani, doctor in management si indragostita de handmade si natural, de sanatate si miscare, de natura si cer albastru si senin. Dana Lupsa.
Un loc frumos in care orice mama isi gaseste locul si care mi-as dori sa evolueze, devenind atat de contagios incat sa descoperim zambete si ganduri de mama Happy in fiecare oras. Sa fie viral ca si clipul lui Pharrell Williams! N-ar fi sanatos oare?
Va invit si pe voi sa studiati mai in amanunt initiativele mamicilor Happy Moms pe pagina www.happymoms.ro, sau pe pagina de facebook  https://www.facebook.com/pages/Happy-Moms/1428547524051237

Intr-o postare viitoare vreau sa va dau un pont despre un loc de unde puteti cumpara biciclete second in Sibiu. Abia astept sa va arat bicicleta mea.

Ganduri bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails