marți, 5 august 2014

Indraznesc sa alaptez - vizionare film gratuita la Humanitas Sibiu


Va invitam astazi la Libraria Humanitas Sibiu, marti 5 august 2014, ora 18.00 pentru vizionarea GRATUITA a filmului: "Indraznesc sa alaptez". Primul documentar romanesc despre alaptare ajunge si la Sibiu.
Lion Mentor Association incurajeaza tinerele mame sa se informeze, sa apeleze la consilieri in lactatie atunci cand intampina dificultati, sa nu recurga la alimentatie artificiala fara indicatie medicala clara si sa isi hraneasca bebelusii exclusiv la san in primele 6 luni de viata.
Acest film este recomandat de:
Dr. Aurel Ionel, Medic Primar Obstetrica - Ginecologie
Dr. Ana Culcer, Medic Primar Pediatru - Neonatalog

Haideti sa sarbatorim saptamana mondiala a alaptarii si in Sibiu asa cum se cuvine!

 

La sfarsitul vizionarii va avea loc o tombola. Multumim Motherlove Romania pentru suplimentul natural de stimulare a lactatiei. 




Pentru cei din Sibiu care doresc sa achizitioneze un tricou (49 lei) sau documentarele "Indraznesc sa alaptez" (30 lei) si "Indraznesc sa nasc asa cum vreau"(35 lei) -  fara taxe suplimentare de transport ma pot contacta pe sibiu@lionmentor.ro .

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si UNICEF recomanda alaptarea exclusiva (fara apa, sucuri, ceaiuri sau lapte formula) pana la sase luni de viata si apoi continuarea alaptarii in paralel cu alte alimente pana la varsta de doi ani.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails