miercuri, 8 octombrie 2014

Sapun Blu si Oriental Rose - Metoda Rebatching

Acest sapunuri sunt realizate prin metoda rebatching. Baza de sapun sub forma de fulgi se topesc pe abur. Diferenta dintre metoda rebatching si metoda "la rece" este ca se poate determina exact de la ce ulei sau unt provine excesul de grasime. Am ales sa adaug unt de cacao nerafinat si ricin. Sapunurile fac mult mai multa spuma, sunt mult mai fine si hidratante. Le-as descrie mai degraba ca fiind un mousse solid. O minune pentru piele!

Ingrediente: uleiuri saponificate de cocos, masline, floarea-soarelui, ricin, unt de cacao, hidrolat de trandafir, argila rosie, petale de trandafir, uleiuri esentiale geraniu, bergamont, ylang-ylang. 

Amestecul de uleiuri esentiale aduce exact cu mirosul raspandit la ruperea petalelor de pe boboc. 

Argila rosie este ideala pentru intretinerea pielii normale si sensibile (argila rosie este bogata in oxid de fier), pentru a reda luminozitatea tenului (bogata in oligoelemente), pentru ameliorarea circulatiei sangvine. 

Uleiul esential de ylang-ylang este indicat pentru efectul antiageing(antiimbatranire), palmarosa are intense proprietati antibacteriene si antimicotice iar uleiul esential de bergamont echilibreaza aroma oferind o stare de optimism.


Ingrediente: uleiuri saponificate de cocos, masline, floarea-soarelui, ricin, unt de cacao, albastru de metil, apa, uleiuri esentiale de citronella, portocale si rozmarin.
Cu o aroma fresh si invioratoare promite o spuma abundenta lasand pielea neteda si catifelata. 
Albastru de metil din compozitie este recunoscut pentru efectul sau dezinfectant. Sapunul expus la lumina naturala in timp se poate decolora datorita sensibilitatii la lumina a acestui colorant.

Uleiul esential de citronella este folosit pentru efectul sau deodorant si antiseptic. Va recomandam sa folositi acest sapun atat pentru ingrijirea fetei cat si a 
corpului.

De astazi si in magazin!
Editie limitata!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails