marți, 30 decembrie 2014

2015. La multi ani!


Va multumim ca ati fost alaturi de noi si in acest an! A fost un an plin, in care am creat si am lansat produse noi si in care Luthelo a crescut datorita increderii voastre – a clientilor nostri mai vechi si mai noi!

Ne face placere sa ne exprimam recunostinta pentru increderea si fidelitatea voastra si am ales sa folosim  un text care circula pe net (in engleza) si care probabil va e familiar. Traducerea suna cam asa: „Cand cumperi de la un mic intreprinzator, nu ajuti un director general de corporatie sa-si cumpere a treia casa de vacanta. Ajuti o fetita sa ia lectii de dans, un baietel sa-si cumpere tricoul echipei favorite, o mama sa-si hraneasca copiii, un tata sa plateasca rata la banca sau un student sa-si plateasca facultatea.

Cu ajutorul vostru am reusit sa sustinem participarea copiilor nostri la diverse activitati si ateliere. Increderea voastra ne da posibilitatea sa le oferim copiilor alternative sanatoase care le stimuleaza creativitatea si le cresc increderea in ei insisi. Va multumim!


Va dorim sanatate si un An Nou cat mai prosper! 

3 comentarii:

  1. Multumim Loredanei pentru ofrandele muncii sale dăruitoare.!De fiecare data când folosesc un sapunel Luthelo,o crema,un balsam de buze ,mă gândesc cu drag:"Astfel de oameni sa-i tina Dumnezeu sanatosi si frumosi!"Ce plăcere sa vezi un om dedicat lucrării lui,acolo,potrivit in locul ce îl dezvolta cel mai bine!Te imbratisam cu drag si asteptam creatiile tale.
    Amalia.

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails