sâmbătă, 28 august 2010

CALOMNIE

Buna ziua,

este mai mult ca probabil sa fiti contactat(a) de terte persoane care sustin ca eu am inteprins diverse actiuni si ca am profitat de pe urma unor oameni prin intermediul internetului. Intentionez sa depun o plangere la adresa persoanei care incearca sa ma calomnieze cu atat mai mult incat pot veni in intampinarea acuzatiilor aduse prin documente si martori.

Le multumesc acelora care au incredere in mine si mi-au trimis un email cu discutiile purtate pe yahoo messenger si va astept in continuare sa imi scrieti pe thea_brish@yahoo.com sau luthelo@yahoo.com daca s-a intamplat sa fiti contactat.

Astept cu nerabdare urmatorul pas in care aceste afirmatii neadevarate, facute cu rea-credinta sa fie facute publice pentru a putea finaliza acest proces legal.

Multumesc

10 comentarii:

  1. @ Simona nu iti bate capul ca nici eu nu mi-l bat. Vacanta asta m-a linistit si m-a incarcat cu energie. Acum astept urmatoarea mutare, ca la sah ;)

    Si, nu e nevoie sa te incarci cu energie negativa. Te imbratisez

    RăspundețiȘtergere
  2. la asa ceva s-a ajuns? Nu mi pot crede ochilor! Ca sunt foarte multi impostori, ca e multa ipocrizie in lumea asta virtuala, stiam dar sa se ajunga pana la asa ceva nu credeam.
    Bine faci ca nu te necajesti, nu pune la suflet, asyia mor pe limba lor! Imbratisare cu drag si reusita in a-ti face dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  3. uff, nu stiu ce are ca nu ma lasa sa ma inscriu la persoane care te urmaresc, mai incerc mai tarziu, blogspot cam da erori de o vreme...

    RăspundețiȘtergere
  4. ce s-a intimplat, asa rau???
    doamne ce oameni???
    eu zic sa iei aer in piept si sa stergi cu buretele ca si cand ti-ai creat blogul ieri...
    numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. exista un provesb romanesc: "cainii latra, caravana trece". De asemenea, mai exista un proverb japonez: " If you sit by the river long enough, you will see the body of your enemy float by"

    succes si... nu o lasa sa iti mute punctul de asamblare ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. sarutmana Clara, il voi prelua cat mai curand :)

    @nedeia, pai asta am hotarat sa fac :) stau linistita langa rau :) cine ma cunoaste nu ii v-a da credit, cine nu are posibilitatea sa ma cunoasca de acum inainte. Nu ma las si voi continua sa raman senina :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Lore,

    nu iti fa probleme, stiu despre cine vorbesti. Fata aia atat de mult minte incat nu mai tine socoteala minciunilor. Nu degeaba a fost banata de pe AP

    D

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails