joi, 14 octombrie 2010

Sapun Dreamcatcher - invaluie visele-n lavanda




Da, vedeti bine caci este chiar un frumos lila care isi onduieste culoarea asemenea unui DREAMCATCHER. Eu personal eram fascinata de aceste prinzatoare de vise si chiar credeam ca o data prins un cosmar in plasa acestuia nu mai avea scapare pana in zorii zilei cand se risipeau.

Pai asa e si sapunul meu. Promite macar pentru cateva clipe sa prinda energiile negative acumulate in timpul zilei cu sigura diferenta ca nu mai apuca dimineata ci se scurg imediat in decantor. Uleiul de lavanda cu care este imbogatit e recunoscut pentru proprietatiile sale antidepresive, antiseptice si antivirale. Intotdeauna acest ulei la mine a functionat pozitiv oferindu-mi o stare de bine, de incredere in fortele proprii, un tonic natural!

Un sapun delicat si vesel care promite o spuma abundenta, o spuma chitita sa resfete atat mainile obosite lasandu-le hidratate si catifelate cat si nervii intinsi la maxim.

Acesta contine uleiuri saponificate de masline, porumb, ricin, cocos, palmier, samburi de struguri si ceara iar vinovatul de moviciunea dementiala e chiar violetul de gentiana.


14 comentarii:

  1. A IESIT SUPER,IAR CULOAREA E FAINA.FELICITARI.

    RăspundețiȘtergere
  2. mmmmm delicios! si numele este de asemenea extrordinar de bine ales! ma si vad in jurul focului, cu o toba samanica in maini, dansand, curatita fiind mai intai de el...

    daca zici ca vinzi, as lua si eu unul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Alina e zanelic sapunelul. Ma gandeam la tine cand a aparut culoarea.

    RăspundețiȘtergere
  4. @beatrice, multumesc mult. Acum am descoperit si eu blogul tau si indraznesc sa il adaug in cursul zilei de azi in blogroll.

    RăspundețiȘtergere
  5. @nedeia, nu pot sa nu ma bucur. It a deal than!

    RăspundețiȘtergere
  6. MULTUMESC FRUMOS SI SPER SA-TI PLACA DE NOI(EU SI BUBURUZA MEA) LA FEL CUM IMI PLACE SI MIE DE TINE,MACAR PE SFERT(SA FIU MODESTA).O ZI FRUMOASA.

    RăspundețiȘtergere
  7. Lore, arata super fain sapunul tau ! O singura intrebare am : violetul de gentiana se comporta la fel ca albastrul de metilen?
    Ma reped si eu acum sa te copiez !

    RăspundețiȘtergere
  8. @beatrice, nu as vedea de ce nu..aveam deja atat de multe lcrui frumoase in comun: dragostea pentru copii si manufacturarea sapunurilor.

    @geta, chiar te rog sa incerci. Parca e mai faina gentiana si nu e fotosensibila. Nu se modifica la lumina. Daca amesteci uniform iese lila suav cu puncte mici mai inchise. E foarteee faina gentiana :) In plus uleiul de lavanda e puternic si rezista. S-ar putea ca asta sa ii placa sotului tau :)

    RăspundețiȘtergere
  9. foarte tare ideea cu violetul de gentiana :)sunt curioasa la urmatorul ce mai nascocesti ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte fain se pastreaza culoarea de la gentiana, excelenta idee.

    levantica tine f bine ca miros, confirm si eu:)

    RăspundețiȘtergere
  11. foarte faina culoarea la sapunul asta. ma intreb oare ai pus cantitate mare de gentiana deo iesit movul asta super??? ca si eu am incercat pe un sapunel dar sa decolorat aproape de tot

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa stii ca am procedat in felul urmator:
    - prima data am turnat neamestecat cu nimic - acolo unde apare alb

    - restul de budinca impartit in doua si intr-una am adaugat cca 1 lingurita si in cealalta ceva mai putin. Si am turnat in straturi. Mai imi ramasese ceva budinca si am turnat-o in forme pentru mostre. In acestea a aparut culoarea dupa vreo 3 zile...un lila subtil si frumos cu puncte mai inchise de culoare pe ici pe colo.

    Nu stiu ce sa spun, poate nu ai pus suficient?

    @rebeca, multumesc pentru aprecieri <3

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi place mirosul de lavanda... Ar trebui sa-l incerc si eu...

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails