luni, 4 octombrie 2010

Un nou sampon solid + 1 GIVEAWAY


Ma stiti doar sunt darnica si fericita sa impartasesc cu cei dragi, cei ce ma urmaresc si ma sustin tot ce e mai bun, nu contest, cateodata si nemultumirile si chiar frustrarile, we are human beings after all, ce sa-i faci.

Intentionez sa ofer unul, nu trebuie decat sa lasati un comentariu in care sa specificati de ce ati incerca un sampon solid si eventual o propunere de nume. E nebotezat, dragutul. Sa vedem, astazi e 4 octombrie, pe la sfarsitul lunii cu ajutorul RANDOM THEA (adica tragere la sorti - curata - biletul castigator se poate bucura peste alte doua saptamani de sampon cat e numai bun de folosit).

Nu intra la tragerea la sorti cei cu postari anonime sau fara cont openID

Asadar, astazi va prezint un nou sampon solid potrivit pentru parul gras sau cu tendinta de ingrasare. Nu are coloranti artificiali iar uleiurile sunt potrivite tipului de par caruia i se adreseaza. O comanda speciala pentru prietena prietenei mele care imi marturisise ca a ajuns sa se spele in fiecare zi pe cap si e gata sa incerce ceva 100% natural.

Acesta contine:
  • infuzie concentrata de urzica
  • ulei extravirgin de masline
  • ricin
  • ulei de cocos organic din belsug
  • ulei de palmier
  • ceara bio
  • ulei de migdale presat la rece bio
  • solutie de castelani indicata in micoze, dezinfectant local, antiseptic si keratolitic. Solutia de castelani e posibil sa nuanteze si parul, asa ca l-as recomanda roscatelor si brunetelor cu parul gras.
  • pulpa de urzica
  • uleiurile esentiale folosite: lamaie, melisa/roinita( sunt indragostita iremediabil de acest miros) si tamaie
Va place? :)

UPDATE-ul promis:


Asadar, se pare ca diabolicul Vladimir Harkkonen(rosu/roz sau ce-o fi fost initial) a pierdut teren in lupta cu tanarul muad'dib Paul Atreides(crem) si iata ca verdele ajunge si ramane pe planeta Dune.

Trebuie sa recunosc ca imi plac mult mai mult culorile acum. Parca intra mai bine in armonie, parca as avea acum curaj sa il folosesc. E atat de interesant cum soda modifica nu numai culoarea dar de cele mai multe ori si mirosul. Desi am fost generoasa cu uleiurile esentiale acum abia ca se mai percep.

Photobucket

si un LATER EDIT demult asteptat de Ileana, o artistico-mamica inspirata de copii deasemenea si sustinuta de sot, amandoi sunt pe gustul meu. Vroiam sa va spun doar ca ei si de aceasta data mi-au raspuns imediat ce mi-am exprimat dorinta.

Mai primeste un sapunel asemanator cine isi da seama despre ce e vorba. Mai multe raspunsuri corecte...se califica pentru random Thea 2.

Acest sampon e din aceaisi tura cu primul cu singura diferenta ca contine numai pulpa de urzica, nu si castelani. Ah si e mai parfumat(Ileanaaaa shuuuut!)





52 de comentarii:

  1. Uauuuu cum arataaaa,pai ti-e si mila sa te speli cu el, eu l-as pune in vitrina:-)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. gonzonici sa inteleg ca intri la random Thea? Un nume te rog..nu de alta dar la cat e de gras parul tau nu ti-ar strica :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu intru!
    Dar mai intai trebuie sa spun ca arata SENZATIONAL. E incredibil ce si cum ai combinat culorile.
    Ce fel de nume cauti? In limba romana sau international. Din unul sau mai multe cuvinte?
    Eu primul lucru la care m-am gandit a fost: arata ca marmura. Deci propun... MARMURA!

    RăspundețiȘtergere
  4. Parca m-am razgandit. Arata ca florile de mina. Cauta un cristal/ o piatra pretioasa/semipretioasa care sa semene cu sapunul tau si da-i numele acestuia/acesteia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca va inspira pietre, seamana mai degraba cu o varietate rara si poate unica de Agat :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Este f fain! Abia astept sa il probez ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. wow Lore esti plina de surprize!
    arata demential!!

    RăspundețiȘtergere
  8. As vrea sa-l incerc si eu! De fapt, sunt disperata sa-l incerc! Am fost sedusa si abandonata de doua sampoane bio foarte bune. Inima mea este ferfenita :( Ma gandesc la un nume :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Auuuu, dar frumos arata samponul asta solid !

    DIVIN - Sampon Solid Nuantator

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu sunt setata rau de tot pe trandafiri, la asta lucrez zilele astea...Mie imi seamana cu un buchet de trandafiri dar important este ce anume iti inspira tie samponul asta, ce fel de mireasma raspandeste, ce dispozitie ai avut cand l-ai creat, de-aia e bine sa-i gasesti tu un nume! Arata bine si miroase fain cred (eu sunt fan infocat melissa)! Anyway, spor!

    RăspundețiȘtergere
  11. @monalicious, acum nu mai gasesc piatra. Probabil culorile se vor estompa( chiar sper!) Ma gandesc la propunerea ta. Cert e ca v-a face foarte multa spuma :)

    RăspundețiȘtergere
  12. @Ariana_C, bun venit si succes!!! Ma voi uita in seara asta dupa pietricele si poate poate

    RăspundețiȘtergere
  13. @Diana sper sa ti se potriveasca. Mi-a dat batai de cat cateva zile bune, iar urziciile au fost culese din gradina...mici, proaspete...chiar daca toamna e in plina desfasurare. Vazusem astazi chiar papadii inflorite. Ma intreb unde vom ajunge in ritmul asta :)

    RăspundețiȘtergere
  14. @Alexandra, asa de fain ar fi sa se potriveasca si parului meu. Cat despre aratat demential..hmmm...si eu ma bucurasem la prima vedere si ma intreb daca voi mai reusi sa il intorc data viitoare la fel. Verdele ala olive cu rozul ticlam zau ca arata ca nuca-n perete :)) E extraordinar cum soda influenteaza culorile si cateodata chiar mirosul :)

    RăspundețiȘtergere
  15. @MD, sincer ma rog sa nu te aleaga Thea :)) M-a cam speriat recenzia ta la SoapMill :)) Eu mai spun o glumita oarecum pe seama preturilor lor: '- Cand am vazut ce preturi au m-am apucat de facut sapun :P'

    Trebuie sa recunosc ca si eu am incercat sapunul lor lichid. Il castigasem intr-un concurs. Mi-am ales grapefruit si am primit lamaie. Mirosea chimic, nu facea spuma, imi aluneca printre degete. Sapun lichid 3-1. HMMM Feed-backul il dadusem prin email)

    Am citit pe blogul tau si tare m-ai binedispus :)

    Succes :p

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Geta, multumesc pentru aprecieri, daca te intereseaza iti potda detalii pe forum.

    RăspundețiȘtergere
  17. @Marilena, din partea ta il iau ca pe un adevarat compliment. Mi-a crescut inima cand mi-ai laudat si albastrelul din care nu maiam nici o bucatica...a fost un mare giveway acel sapun :)) Dar chiar nu mai imi permit, ba mai mult trebuie sa gasesc o metoda pentru a putea continua. Totul este foarte scump si cu greu imi permit sa economisesc.

    Demult astept sa mai vad un sapunel facut de tine. Sper ca se va intampla cat se poate de curand :) :X

    RăspundețiȘtergere
  18. Eeeeh dar ce "bunaciune" de sopon :X pardon...sampon :)
    "Red blessing"?

    PS- cine mai are random ca al tau? :))

    RăspundețiȘtergere
  19. @Amy, mai degraba e Pink, dar nu suna rau: Pink Blessing :x
    Super !

    Random ca al meu: nimeni...:))

    Inca mai gasesc biletele prin casa de la ultimul :))

    RăspundețiȘtergere
  20. Lore, cu economisitul stiu cum e, si eu trebuie sa mai fac rost de cate ceva, cocos, unturi, etc. Dar am tot amanat pentru ca nu am mai avut timp pentru nimic. Noi suntem in pline proiecte de reamenajare a casei si gradinii si chiar abia mai fac fata la toate. Dar planuiesc de mult sa mai fac un sapun nou, am si ingredientele, ieri mi-am facut repede o crema de fata mai grasa pentru ca vine iarna si cand e frig mie mi se usuca tenul rau de tot. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  21. e prea dulce samponul asta...imi vine sa-l mananc iti jur...eu il vad un SWEETIE :))

    RăspundețiȘtergere
  22. ce forma interesanta are, draga Lore, acest sampon al tau! este o binefacere pentru par si scalp, iar in culorile lui se vede parca o lupta continua intre doua tendinte contrare, ce se atrag, si intre care circula un "ceva" anume, un liant care le separa si le uneste! Un sapun-sampon cu adevarat metafizic!

    DAR cu toate acestea, acest sapun ma duce cu gandul la o carte draga mie, Dune: il avem pe diabolicul Vladimir Harkkonen (rosu), il avem pe tanarul muad'dib Paul Atreides (crem) si, unificator, ceea ce cautau fremenii: apa si vegetatia, il avem pe Liet, care se lupta pentru aducerea vietii verzi pe planeta Dune.

    Asa ca, in mintea mea, ce nume mai potrivit decat... "Dune"?

    RăspundețiȘtergere
  23. p.s. Dune pentru ca este un sampon ce pare a isi schimba mereu infatisarea, precum dunele de nisip

    de ce l-as incerca ? pentru ca ... merit :-)))) lasand gluma la o parte, am intr-adevar un scalp mai gras, cu un fir de par moale sisensibil, si as dori sa il rasfat, pentru ca mi-e tare drag - e una din jucariile preferate ale Theei!

    RăspundețiȘtergere
  24. Lore arata grozav :-), cred ca parului meu i-ar merge bine cu el, contine tot cea ce se recomanda parului gras asa cum e al meu si nu contine chimicale nesuferite.
    Cum sa il botezi : Urzicel :-).

    Pentru cele novice in ale sapunaritului, asa cum sunt eu, cand ai timp poate scrii un articol despre diferenta dintre un sapun si un sampon solid.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ups! Departe de mine gandul de a baga spaima printre producatorii de sapun ;;) Me loves handmade soaps. Am si recenzii pozitive :) Da' cand te lauzi ca esti primul, ca esti singurul, ca esti cel mai tare din parcare si de fapt nu este asa, ma cam enervez :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Ma cheama Alina. Imi pare rau, dar nu cred ca ma incadrez la nici unul din profiluri dacat la anonim,. Am incercat si la nume dar cere adresa URL si eu nu am asa ceva, doar de mail.
    Vizual samponul imi sugereaza ceva gen "Rosy spring". UE de lamaie si roinita sunt proaspete si destul de diafane, probabil ar merge si cu mirosul.

    RăspundețiȘtergere
  27. Daca e la fel de bun ca ingredientele ,nota 10 cu + si felicitari.Ce te-a inspirat sa folo.acea solutie?Sincer eu n-am auzit de ea si de aceea intrebarea(sunt prea bloda cumva?).Super oricum.Imi inspira a ceva de marmura!?

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna,
    abia te-am descoperit. Habar nu aveam ca exista astfel de minunatii home-made.Felicitari ,esti nemaipomenita.As incerca si eu un astfel de sampon solid, nu am facut-o niciodata,iar parul meu este gras.As fi chiar curioasa de efecte.L-as numi Idian Saris ,pentru ca ma duce cu gandul la efervescenta culorilor din sariurile indiene.Camelia A.

    RăspundețiȘtergere
  29. hei, nu stiu daca vreau sa intru sau nu la tragerea la sorti - dar vinzi din ele? M-ar interesa un sampon solid pentru verisoara mea care are o problema din cauza parului gras, un fel de eczema.

    RăspundețiȘtergere
  30. Lore arata demential! trebuie sa te apuci in paralel si de prajituri care sa arate la fel! si ideea de brainstorming e super! ma gandesc la nume si revin

    RăspundețiȘtergere
  31. revin si propun MINGLE (engl- a (se) amesteca)- pt ca are trei culori amestecate, pt ca am tot incercat sa combin silabe din ingrediente precum ai combinat tu Luthelo si nu a iesit decat...MINGLE...imi place cum suna dupa cum imi place cum arata. succes Lore

    RăspundețiȘtergere
  32. lore, felicitari, inca un lucru minunat facut de tine. imi place foarte mult combinatia de culori, din ce ai obtinut ciclamul acesta superb?
    si ce zici sa-l numim "pinky" sau "nettle" sau "pinknettle" sau "urzicuta roz"? pup U!

    RăspundețiȘtergere
  33. @alina, multumesc de vizita si ma voi gandi si la propunerea ta.

    @beatrice, trebuie sa recunosc ca demult imi doream sa obtin o culoare gen visina putreda, dar printr-un colorant curat nu porcarii. Stiam demult de el. Bunica mea il folosea pentru efectul bun asupra scalpului cu probleme. Sper sa functioneze :)

    @Camelia, propunerea ta este printre preferatele mele. Sa nu mai vb de cultul indienilor pentru par. :)

    @zoozie. problema verisoarei tale ar insemna o provocare pt mine. Are blog? A mai folosit sampoane solide?

    @ileana, de prajituri numa apuc :)) Raman la nebunia cu sapunelele mele.Le visez, jur! Daca as avea bani maaama cate si ce as face :)

    Revin cu un update la poze. Am o surpiza :)

    @frank, urzica roz s-a dat la fund. vei vedea ce vreau sa spun :))

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna,
    am gasit blogul tau cautand dupa sapun natural si as dori sa particip si eu daca se poate. Numele propus de mine ar fi CAMUFLAJ - asa arata ultima versiune ca tesaturile uniformelor de camuflaj :D
    Multumesc pentru retete - am de mai mult timp cumparate ingrediente pentru sapun natural dar nu imi fac curaj saincerc.
    Bafta!
    Narcisa

    RăspundețiȘtergere
  35. Narcisa bafta si tie si sa stii ca te asteptam cu drag pe forum :)

    RăspundețiȘtergere
  36. daca surpriza e ceea ce sper eu vreau si eu pozele sa le pun si la mine cu trimitere spre sapunurile tale nebun colorate! cat m-as bucura sa aflu ca a functionat!!

    RăspundețiȘtergere
  37. zoozie, discutam pe privat pe forum?

    RăspundețiȘtergere
  38. hai ca mai dau un sampon ...ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
  39. DECI

    stampila Luthelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    mana mare si mana mica :D
    ce dulce!!!!!!!!! vreau sa imi fac si eu cu La Nedeia!!! :_))

    RăspundețiȘtergere
  40. Nu pot sa cred!!! Stampila Luthelo!?!?!?! BRAVO!

    RăspundețiȘtergere
  41. functioneaza! ce ma bucur! vreau si eu o poza clara- cred ca trebuie pe un sapun mai deschis la culoare?!? sa pun poza cu stampila si cu rezultatul! te pup Lore!

    RăspundețiȘtergere
  42. tichi tichi hop si eu!

    Dragelor, va spun ca am incercat azi Dune exclusiv urzica :) minunea VERDE de nu imi vine sa ma ating de ea, l-as pune in geam sa imi bata pe el soarele sa simt ca a venit primavara!!!

    Eu am un scalp mai gras, cu un fir de par destul de fin. am mai incercat sampoane pt par fin de mi s-a acrit, de fiecare data rezultatul era un fleosc la fel de mare. poate sampoanele de super fitze si salon ar fi mai bune, da' nu cred ca e cazul, uitandu-ma la eticheta.

    asa ca am profitat de castigarea campaniei si am testat pe frumosul meu Dune. al meu de la Luthelo, al lui Luthelo prin compozitie. O MINUNE!!!!!!!!!

    un super sampon verde pentrun un par usor blonziu si vopsit :D. ceea ce astept eu de la un sampon este sa imi degreseze bine parul (pentru ca eu vin apoi cu o masca leave in sau nu mai vin cu nimic daca e cald afara). parul ramane CURAT si placut la atingere. Nu m-am abtinut sa nu arunc pe el (pe par) si un pic de spray pt volum (rutina mea de dupa baie, ca si asa se lasa tot fiind subtire si cazand dupa sarcina), dar acum regret ca am facut-o :-)) ma spal maine iarasi si il las asa , sauvage, doar dupa minunea cu urzicute!

    fiind firul foarte fin, daca nu bag vreun soi de balsam leave-in se descalceste destul de greu, cam cu orice m-as spala. eu oricum obisnuiesc sa ma usuc dupa ce il tin in prosop sa se zvante, cu capul in jos si cu un foen puternic, timp de cca 5 minute (pt volum), asa ca ... si cu, si fara un astfel de balsam, tot se va descalci greu (il usuc fara perie ). Asa ca o sa astept tot pana data viitoare sa va spun si cum il simt la pieptanat. deci fara "bed head" pt volum si periat, frumos, liniat.

    parfumul.... ah, DIVIN!!!! m-am spalat cu samponul pe intreg corpul, nu imi venea sa il las pur si simplu acolo singurel pe raft...

    sa va mai spun ca , desi e un pic moale cand il atingi, se comporta EXCELENT la spalat, nu se crapa, nu se nimic, e un sampo SOLID SOLID si cu spuma FINA FINA si .... si.... of, iar am ramas fara cuvinte....

    Lore draga, fa bine si mai strange urzici si alte minuni de prin gradina, ca o iau razna :))))

    si da, daca iti faci magazin, fa si din asta :-) cred ca o sa ai zeci de clienti super multumiti :)

    so.. stand by pentru maine, ca ma spal iar pe cap dupa pilates ;)

    pup!

    RăspundețiȘtergere
  43. p.s. cand vorbeam de eticheta de sampon de la salon ma refeream la compozitie, nu la pret :)) nu ca mi s-ar parea ieftine, doamne fereste :-))

    p.p.s. nu suport sa ma clatesc cu apa cu otet, mi se lipeste parul de cap a-ntaia!

    RăspundețiȘtergere
  44. As incerca orice e bun si natural pentru parul meu. Este bun si pentru par foarte fin, moale. neingrijit, care se rupe foarte repede...?
    In legatura cu numele, eu m-am gandit la pietrele acela din mine, care taiate au diverse forme si culori, dar am uitat cum le zice. Am gasit flori de mina, dar nu merge stiu sigur ca era o denumire si era frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  45. As incerca orice este natural si bun pentru parul meu. Nu stiu de ce primul mesaj nu a fost inregistrat. Este bun si pentru par foarte fin, deteriorat, neglijat.....
    In legatura cu numele ma gandeam la florile acelea din mina, "pietrele" acelea care taiate arata foarte frumos colorate :L nu mai stiu exact cum se cheama in afara de flori de mina.

    RăspundețiȘtergere
  46. Nu inteleg de ce nu-mi apar mesajele, probabil n-ai intrat pe blog?
    Dupa cum ziceam, as incerca orice este natural si bun pentru parul meu.
    In legatura cu numele, acum am gasit (in caz ca apar si celelalte mesaje), ma gandeam la calcedonie. Calcedoniile sunt acele "pietricele sau pietre" care taiate diferit dezvaluie forme frumoase si culori de imbata ochiul. Sunt acele suveniruri care se pot cumpara.
    So, ce ziceti samponul calcedonie sau calcedonia simplu? pare sa fie un nume misterios si placut.
    Sper sa va placa.

    RăspundețiȘtergere
  47. ally, castigatoarele au si primit samponul

    nu era potrivit pt parul tau :)

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna ziua,
    Va rog sa-mi spuneti cum pot intra si eu in posesia acestui sampon solid. Parul meu se ingrasa foarte repede...
    Va multumesc!
    Oana Apostol

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna ziua,

    magazinul il gasiti pe www.luthelo.breslo.ro sau www.luthelo.crafty.ro

    O magia verde sau un Ghrassoul ar putea fi de ajutor :)

    Multumesc pentru vizita :)

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails