duminică, 21 noiembrie 2010

Magia verde - sampon solid


Photobucket

Ingrediente: infuzie concentrata de rozmarin si cimbru, extract uleios de cimbru, extract uleios de rozmarin uleiuri saponiifcate de masline, ricin, cocos, germeni de grau, migdale, palmier, argila verde +ulei esential de rozmarin

O data cu venirea toamnei, atat femeile, cat si barbatii se confrunta cu fenomenul de cadere a parului. Expunerea in timpul verii la razele solare a provocat cresterea nivelului androgenilor hormoni sexuali masculini, care se gasesc intr-o cantitate mai mica si la femei. Un nivel crescut al acestor hormoni poate determina caderea intensa a parului la inceputul toamnei.

Uleiurile de rozmarin sau de cimbru stimuleaza microcirculatia la nivelul pielii capului, au actiune antimicotica, antibacteriana si antiseboreica. Pe langa asta rozmarinul mai este recunoscut pentru proprietatile sale tonice asupra firului de par

Uleiul de cimbru este un tonic general, are proprietati antibacteriene si antiseptice puternice, insa daca este folosit nediluat poate irita usor pielea.

Uleil de germeni de grau extra-virgin constituie o excelenta sursa de vitamina E, un puternic antioxidant ce lupta impotriva radicaliilor libericare distrug celulele. Acesta mai contine proteine si lecitina dar si vitamina A si D. Tine departe simptomele care accentueaza dermatitele prevenind pielea de a se victimiza in fata diverselor afectiuni.

Uleiul de ricin extrem de hranitor si hidratant, stimuleaza cresterea parului, impiedicand de asemenea incalcirea si ruperea acestuia. Dupa numai cateva saptamani de folosire a unui sampon solid parul devine vizibil mai neted si stralucitor.

Argila este un ajutor pretios pentru a scapa de problema parului gras. Datorita calitatilor sale absorbante, ea e ca un burete pentru sebumul din pa

Greutate 90-100 gr

8 comentarii:

  1. Lore, imi place foarte mult poza, se vede clar naturaletea sapunului ! si ce forma haioasa are, banuiesc ca pasta a fost destul de tare ca ai reusit sa-i faci model cu valuri. Verdele e superb, ti-a iesit chiar foarte deschis avind in vedere ca ai pus infuzie concentrata de rozmarin si cimbru plus argila verde.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, ai dreptate Geta, dinadins am urmarit asta. Imi place mult aspectul brut :)

    Multumesc de compliment :)

    RăspundețiȘtergere
  3. D-aia a inceput sa imi cada rau parul? Ca e toamna? Habar n-aveam :P.
    Si mie imi place cum aratasamponelul si suna imbietor amestecul de ingrediente

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,

    Nu gasesc nicaieri optiunea de a comanda.
    Imi fac cu ochiul sapunurile si sampoanele solide.
    Cum trebuie sa procedez?


    Mersi,

    Ale

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Ale,

    ma gasesti pe breslo. Apasa pe widgetul din dreapta si ma gasesti:)

    Multumesc mult :)

    RăspundețiȘtergere
  6. E prima dată când aud de șampon solid și văzând și tutorialul acele postat de curând de tine... mai că l-aș încerca.

    RăspundețiȘtergere
  7. refac curand stocurile insa nu ramane decat sa ma rog sa adoarma mai repede picii altfel nu am nici o sansa :)

    Luthelo

    RăspundețiȘtergere
  8. Am turnat sampoaneleeeeeeee...

    Incarc cat de repede pot:d

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails