miercuri, 3 noiembrie 2010

Sapun Cleopatra - lapte capra, miere si pulpa de aloe

Da, v-am promis fotografii frumoase, da..mai frumoase decat sapunurile mele. Cine a ajuns sa fie stapanit de aceasta arta, in cazul de fata fotografia? EI bine daca v-as spune ca e o doamna care intr-un anumit moment al vietii mele printr-o simpla fraza mi-a schimbat viata. Si acum o aud:
"- Danuta, citeste orice iti pica in mana, fie si un prospect de medicamente"

Si asa am facut! A fost acel blitz care m-a facut sa imi dau seama ca de oriunde si de la oricine am de invatat ceva. Am avut-o deseori in minte, o femeie cu un zambet larg si sclipirea aceea din ochi care imbina inteligenta cu altruismul, acea sclipire care iti transmite ca bucuriile vin din lucruri marunte.

A fost atat de amabila sa ma ajute total neconditionat. Cum as putea sa ii multumesc?



Cleopatra mea isi schimba putin look-ul. Am adaugat mierea la sfarsit, refuzand sa o omogenizez complet cum am facut data trecuta.

Dupa cum probabil v-ati dat seama deja, majoritatea sapunurilor mele sunt hidratante. Mai mult de atat se apropie iarna, anotimpul rece, inamicul cel mai viclean al frumusetii si elasticitatii pielii noastre. Si care e antidotul? Ei, unul la indemana oricui: aloe si miere dragele mele prietene...plus plus plus un pahar de lapte de capra care sa il intindeti pe pielea voastra care merita tot rasfatul din lume. Ceva simplu, natural ca o atingere:




Multumesc Floppy!





4 comentarii:

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails