duminică, 21 noiembrie 2010

Sapun Neptun cu alge marine si argila verde





Ingrediente: uleiuri saponificate de masline, soia, orez, cocos, ricin, unt cacao, argila verde, alge marine, albastru de metil, uleiuri esentiale de rozmarin, lavanda, coriandru si lamaie

Uleiul esential de rozmarin actioneaza favorabil asupra sistemului circulator, ajuta la cresterea capacitatii de concentrare, amelioreaza durerile musculare si reumatice

Uleiul esential de lavanda este un antiseptic si analgezic renumit cu proprietati de calmare.

Uleiul esential de lamaie are proprietati vitaminizante, antiinflamatoare, aromatizante si bactericide.

Uleiul esential de coriandru este un tonic si un stimulent recomandat in astenie si oboseala generala, deoarece amplifica linistea interioara si capacitatea de a depasi dificultatile prin abordarea unei atitudini optimiste, pline de curaj.

Uleiul de orez, ajuta la incetinirea formarii ridurilor, datorita concentratiei ridicate de vitamina Esi gama-oryzanol. Aesta reduce inflamatiile si calmeaza pielea iritata.

Uleiul de soia foarte bogata in vit E - cu rol important in tratarea unor afectiuni dermatologice ( eczeme , psoriazis , acnee , sclerodermie ) .

Argila verde are o capacitate extraordinara de a "extrage" uleiurile in exces de la suprafata pielii, precum si toxinele si impuritatile. Actiunea sa tonica stimuleaza circulatia sangvina, revitalizand pielea si inchizand porii. Astfel pielea ramane curata, revigorata si luminoasa


Greutate: 90-100 gr

In dreapta se afla un widget care va poate directiona direct catre magazin

5 comentarii:

  1. Arata tare bine bine,te imbie ademenitor.Ce activa ai fost.Sa primesti cat mai multe "cosuri".Pupam.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pline pline!

    Doamne ajuta!

    Multumesc Bea xoxoxox

    RăspundețiȘtergere
  3. Subscriu. Arata foarte fain. Spor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga, Lore, da muncesti nu gluma, noutati la orizont si ce avint ai luat, te felicit din suflet pentru magazinul tau, ai marfa noua si ispititoare, iti doresc sa ai multi cumparatori, te pup !

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc fetelor. As spune ca acesta este unul dn cele mai reusite sapunuri ca si aspect/miros. As sta numai cu nasul lipit de el :)

    Ma apuca in valuri..apar cu cate 3-4 sapunuri si apoi imi iau pauza binemeritata :D

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails