marți, 14 decembrie 2010

3 scruburi dulci facute-n casa


Sursa imaginii


Scrub simplu

Aceasta formula simpla la indemana oricui functioneaza de minune. De secole! Dedurizeaza si hraneste pielea in profunzime. Doua ingrediente sunt suficiente pentru a exfolia celulele moarte, oferi luminozitate si catifelare. Acelasi scrub stimuleaza si sistemul glanular.

Cu alte cuvinte veti straluci din cap pana-n picioare de sarbatori.

De ce aveti nevoie:
  • 125 gr zahar
  • ulei presat la rece incat sa acopere cantitatea de zahar(floarea soarelui, masline, germeni de grau, etc) pana se umezeste bine zaharul.
Masati bland acest scrub exfoliant peste tot inainte de dus apoi spalati cu un sapun natural si clatiti cu apa din abundenta. Repetati o data sau doua ori pe saptamana.


Scrub cu zahar si banane

  • o banana decojita
  • 45 gr zahar
  • optional cateva picaturi din uleiul esential preferat
Acestea se zdrobesc cu o furculita incat sa ramana bucati. Evitati blenderul sau sa zdrobiti prea mult. Daca doriti un scrub bland pentru fata nu adaugati in toata cantitatea zahar

La dus inainte de a da drumul la apa, masati peste tot corpul acest amestec prin miscari blande. Se poate masa toata fata cu exceptia ochiilor...cum spuneam cu partea de scrub in care nu ati adaugat zahar.

Clatiti cu apa calduta.

Spicy SCRUB

  • 230 zahar brun
  • 230 zahar alb
  • 55 ml ulei migdale sau soia sau macadamia sau combinatie intre ele :P
  • 1 lingura pudra de scortisoara
  • 1 lingura pudra de ghimbir
  • 1 lingura pudra de nucsoara
  • 40 pic ulei esential de cardamon(da nu-i batut in cuie)

Amestecati toate ingredientele exceptand uleiul esential. Fiti siguri ca nu a ramas nici un bulgare de zahar si incepeti sa adaugati picatura cu picatura uleiul esential.

Se depoziteaza intr-un recipient cu capac.

Acest scrub e o adevarata incantare pentru iubitorii de condimente. Aroma se pastreaza pe piele mult timp dupa ce zaharul a fost indeparatat. Potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati.

14 comentarii:

  1. Ala cu zaharul si uleiul il folosesc si eu, este exceptional ! Si cred ca o sa-l incerc si pe asta cu scortisoara <3 Yum, yum ! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai analize facute la sapunurile tale?Vnzi pe firma?Ca am senzatia ca esti doar o mamica pasionata dar atat.Eu nu am incredere in produsele netestate si neavizate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristina, iti inteleg neincrederea. Unii oameni pur si simplu inspira incredere. Iar alti niciodata:) Sunt convinsa ca vei gasi destule fete care au reusit sa isi inregistreze sapunurile: Manufacura Lorelai sau Jovis de exemplu

    Eu nu mi-am facut un scop din a convinge oamenii sa cumpere. Cum ti-ai dat seama deja: sunt o mamica pasionata si mai presus de orice e insasi pasiunea si dragostea pentru natural.

    Momentan sunt in CIC si e nevoie sa gasesc pe cineva in care sa am incredere 100% daca ma legalizez.

    Cat despre avize de la MS ei dau ok si pentru parabeni si SLS, aluminiu si alcoale,Pampers etc...sunt sanatoase ele? :)

    Cum spuneam, nu oblig pe nimeni sa cumpereca dovada ca nu mi-am facut campanii agresive desi as fi avut unde :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Uite eu m-am riscat la săpunurile de la Luthelo şi sunt mişto, nu mi-a căzut pielea, dimpotrivă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca Luthelo e doar o mamica pasionata, cu atat mai mult prezinta incredere! Eu folosesc mai multe din produsele ei si nu am de ce sa ma plang- din contra: mai am doar o coaja din cleopatra si nu ma indur sa-l las.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Gaby....shuuuuut! Asta inseamna mai mult rasfat pentru noi.

    si stay tuned...am o surpiza pentru bestialii tai <3

    @diana...tu esti o finuta!


    si vin si completez: o mamica pasionata si talentata ;) Atat e pentru cei ce pun totul pe seama banilor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Lore, nu te necaji,te rog; noi iubim sapunurile tale orice ar fi, cu avize sau fara ! Pana la urma, ai dreptate, si parabenii si aluminiul si sinteticele primesc avize :))

    RăspundețiȘtergere
  8. revin:
    pasionata, talentata, inteligenta si frumoasa :))))

    Multumesc ..pentru introspectie :))

    RăspundețiȘtergere
  9. esti cumva Cristina din Clubul Mamicilor(privat)de pe facebook?

    @Lore, hai hai...
    nu te mai lega de cuvinte, nu stii ca dracu sta-n detalii?

    Mihaela Muresan

    ps: si maitrimite-mi niste Oriental Rose...e atat de fin!We love it!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cristina, eu zic ca daca nu ai incredere nici sa nu cumperi, lasa ca mai bine e un ulei Baby Johnson pt copii, super avizat. Ai citit vreodata ingredientele????
    Eu am testat sapunurile naturale prima data de la Lorelai si de atunci sunt fan si nu mi-as mai spala copilul cu chimicale/ Lore m-a invatat si pe mine sa fac si vreau sa spun ca e ceva de care nu poti sa te lasi.
    In rest e optional, folosesti ce vrei si crezi ca iti face bine. Sfatul meu: incearca si un sapun natural ... In rest, AN NOU cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  11. eu folosesc sare grunjoasa cu ulei de migdale :)

    RăspundețiȘtergere
  12. @Cristina, dupa ce mult timp am fost client Galador ( omul a murit = > a trebuit sa ma reorientez) am facut comanda la Luthelo la recomandarea cuiva. Am folosit deja sapun, deodorant, sampon si balsam de par. Am par foarte pretentios si,in sfarsit, nu-mi mai rup parul din cap la periere; pielea nu mi se mai face 'faina" si deodorantul ma protejeaza foarte bine. Sunt foarte multumita de ele si voi ramane client fidel Luthelo!
    PS. Produsele avizate din supermarket iti ofera siguranta, nu? Atunci da-i bataie!

    RăspundețiȘtergere
  13. Toate produsele sunt "maxime" (ca asta-i cuvantul cool de azi:)) ). Sunt un rasfat total si desavarsit. Eu nu vreau avize ca atunci o sa fie mai scumpe......
    Pentru corp eu am incercat zat de cafea cu ulei (oricare).
    Pentru fata si miere cristalizata cu ulei este super, sau facut masca din miere cu ulei si pe parcurs mai facem masaj...e delicios!

    RăspundețiȘtergere
  14. Produsele Luthelo sunt avizate si testate. Am inceput aceast drum din nevoie descoperindu- mi mai apoi adevarata pasiune pentru cosmetice 100% naturale. Si astazi ma bucur de fiecare data cand tai un sapun care l-am mai turnat de cel putin tzz ori. Si nu imi doresc decat sa ofer produse de cea mai buna calitate. Incapatanarea mea de a tine legatura directa cu clientii nu o sa ma imbogateasca dpdv material. Insa satisfactile care se nasc din urma alegerii mele sunt nepretuite. Visez si gandesc incontinuare retete de care ma pot bucura alaturi de prietenii si familia mea. Imi este practic imposibil sa le comercializez pe toate. Din cand in cand in cadrul comenzilor personalizate le voi imparatasi cu voi. Va multumesc pentru sustinere si gandurile bune.

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails