duminică, 5 decembrie 2010

Deodorant solid "I love MAMMUT"

PhotobucketCro-Mangonul scarjelea un mesaj la birou sperand sa gaseasca un deodorant eficient Mie imi plac provocarile si mi-am luat angajamentul ca il voi ajuta . Am tras obloanele, studiat, notat aruncat cratita pe foc si dupa cateva incercari m-am oprit la urmatoarea formula:

Ingr.: ulei cocos organic, ceara bio, unt de cacao, ulei ricin, bicarbonat de Na, amidon de porumb, oxid de Zn si uleiuri esentiale.


Daca cititi postarea Cro-Mangonului veti intelege de unde vine numele:)) Ramane sa asteptam o poza mai buna dar pana atunci ne folosim de ce avem :)

Feed-back-ul sau a fost neasteptat de ok ca dovada ca a revenit cu o comanda...ca sa il citez" as dori inca o galeata de deodorant :))" Intre timp am mai primit ai alte incurajari si uite asa deodorantul acum se afla in magazin.

Un deodorant 100% natural. Acesta nu contine alcool, parabeni sau aluminiu.

NU! Nu este un antiperspirant. Acesta nu inhiba transpiratia! Toxinele se vor elbera insa mirosul va fi neutralizat de combinatia de uleiuri esentiale + bicarbonat. Uleiurile esentiale au efect antibacterian/antifungic/antimicrobian. Amidonul si oxidul mai absorb din umezeala si iaca trece ziua. Ce inseamna asta? Inseamna ca toxinele nu raman blocate in glandele sudoripare luand calea catre sani( de acolo riscul de dezvoltare a cancerului de san) sau catre creier unde mai ales barbatii pot dobandi boala Alzehimer.

Deodorantul poate lasa urme usoare care vor disparea la spalare.

Va rog testati fiecare ingredient individual pentru a exlude posibilitetea declansarii unei alergii la vreun ingredient folosit.

Contraindicat copiilor, femeilor insarcinate si hipertensivilor!

7 comentarii:

  1. L-am incercat si eu,sunt super happy.O sa scriu
    !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ar fi fost nemaipomenit daca aromele cu note de varf ar rezista mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. l-am primit de ziua mea!!!!!:)))) este extraodinar- aroma puternica, chiar neasteptat de puternica, de lunga durata, 100% natural-deci nu irita- sunt fan declarat! as fii curioasa sa incerc si alte arome cand il termin pe acesta! poate ceva floral daca exista...bravo Lore si multumesc inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  4. hei ileana..ziua ta nu e in 2? sau nu am retinut bine?

    ideea e asa...
    am gasit si o solutie mai florala ca sa zicem. iti voi trimite un sapun si daca iti place aroma se face.

    ieri am mai turnat inca 3 in care am fost mai generoasa cu lavanda si portocala(citricele se pot folosi iarna fara probleme) si mieroase mai fresh. Ideea de baza a fost sa gasesc o consistenta acceptabila si sa nu zgarie
    (sper ca nu te zgarie, nu?).

    In schimb pt masculii cu mult testosteron sau femeile care au o transpiratie acida as ramane la formula asta.

    Ma bucur sa constat ca e asa bine primit:)

    RăspundețiȘtergere
  5. In primul rand: SARU' MANA!

    L-am testat ieri.
    Cand am deschis pachetul, mi-au paralizat narile de la mirosul de anti-molie :)) , adica de lavanda (eu am raid cu lavanda - deci iti dai seama de impactul olfactiv asupra piticului de pe creier).
    Am mirosit cu sotul pana am ramas amandoi fara miros. :)
    L-am folosit pe cel impachetat, deoarece am ajuns eu la concluzia ca ala "putea" mai putin si m-am gandit eu ca ala ar trebui sa fie de dama. :D
    Excelent!!!
    S-a comportat excelent. Dupa vreo 16-17 ore, adica cand m-am pregatit de culcare, incepuse putin sa de-a semne de "uzura". Pentru acum, sunt super multumita!
    Te tin la curent pe parcursul folosirii, pentru ca am un organism al naibii de adaptabil. Sunt curioasa cat o sa ii ia pana o sa gaseasca formula sa il anuleze si sa prevaleze iar "miroasele".
    Sotul, probabil, o sa il incerce maine. El e in partea cealalta a spectrului. Nu miroase aproape de loc (iti dai seama ca eu mor de ciuda!). Dupa utilizari, revin cu feedback.

    Intrebare- intrebatoare: ce o in celalalt pachetel mirositor (cel mic)? Ca ne-ai facut tareeeee curiosi!

    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  6. cristina...cum arata celalalt pachetel? a ce miroase? nu gasesti nimc asemanator pe blog?

    RăspundețiȘtergere
  7. ”Luthelo
    26 decembrie 2010, 10:16

    cristina...cum arata celalalt pachetel? a ce miroase? nu gasesti nimc asemanator pe blog?”

    aaaaa...pai a anti-molie...adica a lavanda...e ca o jumatate mica de sapunel, impachetat intr-o bucatica de organza. Inca nu am testat...tot am asteptat pe breslo sa imi raspunzi. :D

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails