luni, 2 mai 2011

Ce cosmetice prefer...

Urmeaza o postare extrem de scurta. De ce? Pentru ca nu sunt prea multe de spus.
 Inainte imi era toaleta ticsita de cosmetice cumparate doar de dragul de a-mi satisface nevoia acuta de a cheltui.  Majoritatea expirau pentru ca ma limitam la un sapun/gel de dus bine mirositor si unul neutru pentru igiena intima, rimel, un fard pleoape si obraz, balsam de buze, deodorant, crema de corp si fata si parfum

Acum am ramas la aceleasi  cu singura diferenta ca sunt 100% naturale.

In prezent folosesc doar sapunurile mele, fie fara parfum sau aromate. La  samponul conventional am renuntat demult acesta fiind inlocuit cu sapunuri solide turnate tot de mine. Acum ma bucur de cel impotriva matretii cu ulei de neem bio, urzica si  pudra de bujor+ shikakai+ decoct de nuci+ palmarosa s.a.m.d....o nebunie pentru scalpurile sensibile. Zilele astea il urc pe rafturi de indata ce am poza de prezentare si etichetele.

Deodorantul Mama e alegerea mea cand doresc sa imi  pun in evidenta parfumul Inception de la Esentele Ameliei. Iar daca am chef de o aroma   fresh cu iz de citrice pun mana pe I love MAMMUT. Axilele mele sunt hidratate si multumite...parol!

Rimelul l-am primit de la o prietena reprezentant Lifecare(nu stiu cat  de naturale sunt). Nu mai folosesc demult waterproof dupa ce citisem niste articole care descurajau folosirea lor.

Balsamul de buze de la Nedeia. Acum le am pe toate cu unt de portocale....:) the best ever!!! Trebuie neaparat sa incercati balsamurile ei!

Fardul de pleoape si obraz realizate de  licuricel. Acestea sunt farduri minerale 100% naturale, fara urma de conservanti ori aditivi ieftini care irita si blocheaza porii. Intregul proces de pregatire al acestor cosmetice il gasiti pe blogul manie.ro. Tot pe acelasi blog, Gabriela aka licuricel organizeaza un concurs aniversar premiat cu farduri minerale. In fotografia Florianei aka Epi(botezata de al meu Lucas) am folosit aceste farduri si ma declar foarte multumita. Sunt exact ce aveam nevoie pentru zilele calduroase din vara care se anunta.

Va recomand din suflet  sa renuntati la cosmeticele cu chimicale mai ales ca alternativele sunt ATAT de la indemana.

Later edit: Se pot castiga 4 sapunuri Luthelo in cadrul unui concurs organizat pe Sfatul Zilei
Concursul se desfasoara timp de o saptamana, in perioada 2 mai – 8 mai 2011. Castigatorul va fi desemnat in data de 12 mai si va fi afisat pe site-ul  sfatulzilei.info si contactat pe e-mail-ul furnizat in cadrul comentariului.

6 comentarii:

  1. Esti foarte frumoasa, nu stiu daca multumita cosmeticelor naturale.Cred ca frumusetea ta vine in primul rand din interiorul tau la fel de frumos, sau mai frumos ca exteriorul:)
    Se vede ca esti o fiinta plina de iubire. Ma bucur ca te cunosc cat de cat:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Loredana, esti o mamica foarte frumoasa. Stiu ca sti, dar nu ma pot abtine sa te complimentez.

    RăspundețiȘtergere
  3. uau, chiar tu esti in poza? nu ti-as fi dat mai mult de 16-18 ani :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Tin minte ca vorbisem la telefon cu o clienta de mai multe ori si cand ne-am intalnit la targ credea ca la masa mea sta altcineva:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Primesc cu mare bucurie complimentul tau sincer:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase. Ma straduiesc in fiecare zi sa imi inving punctule slabe :)

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails