duminică, 29 mai 2011

HIDRATELO - morcov, catina si galbenele

Nu imi vine sa cred ca nu am scris pe blog despre cel mai bine vandut sapun al meu :)) Acesta a fost  special creat  pentru baietelul meu Lucas. Urmeaza si unul special pentru Thea. Maceratele stau cuminti la soare....

Ingrediente: uleiuri saponificate de masline, samburi de struguri, unt cacao, cocos, floarea-soarelui, ulei de galbenele,ulei de catina, suc proaspat de morcov. Fara parfum

Uleiul de morcov este o sursa abundenta de vitamina A si se poate incorpora oricarui amestec. Este de ajuns sa se adauge cateva picaturi intr-o sinergie ca sa se profite de puterea lui de regenerare celulara. Acest ulei este recomandat pentru tratamentele faciale. Dar nu trebuie folosit abundent, pentru ca poate sa dea o culoare galbuie pielii. O concentratie de 10% intr-o sinergie de uleiuri vegetale este suficienta.

Uleiul  de galbenele are efect antiinflamator, cicatrizant, bacteriostatic, antiseptic ,imunostimulator, reepitalizant,emolient

Uleiul de catina ajuta la incetinirea proceselor de imbatrinire, de neinlocuit in prepararea cosmeticelor cu efect antirid dedicat tuturor tipurilor de piele.

Un sapun hidratant, ideal atat pentru bebelusi cat si pentru cei cu pielea uscata si sensibila.


Greutate: cca 100 gr

culoarea poate fi diferita de la un lot la altul

9 comentarii:

  1. Nu mai tin minte la care concurs, unde ni s-a cerut o combinatie de ingrediente pt un sapun, am spun cam aceeasi chestie: morcov, galbenele si miere. Ma bucur sa vad un asemenea sapun. 
    Chiar am unul din morcov si galbenele si cred ca e foarte bun si acesta!

    RăspundețiȘtergere
  2. si in plus uleiul de catina,  un adevarat antioxidant, cicatrizant...bogat in vitamina C si E. Daca  va amintiti se afla chiar printre sapunurile care puteau fi castigate:) Imi amintesc comentariul Dvs.

    Multumesc pentru interventie!

    Cu drag,

    Loredana

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia astept sa mi se termine sapunurile sa imi comand ceva :).
    Ceva crema de fata cu protectie solara as putea sa gasesc la tine?

    RăspundețiȘtergere
  4. Preferatul meu. Si al baietelului meu :)

    RăspundețiȘtergere
  5. am ezitat mult  in pregatirea  unui produs cu  factor de protectie. Nu intentionez sa comercializez asa ceva pana nu trimit la un laborator de analize:)
    Alexa, te astept cu drag in magazin<3

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper ca ii merge bine cu el:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu asa vad :)  Multumim  de gindul bun

    RăspundețiȘtergere
  8. va rog ce pret are sapunul?
    multumesc
    aurionescu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  9. 12 lei :) Dar momentan nu este in stoc. Voi anunta cand reactualizez stocul. Ultima data faa exagerarre am vandut 60 de bucati in 2 zile :)

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails