vineri, 6 mai 2011

Jamaica, Neem Matreata si Vanilla Baby

EPI s-a hotarat sa abordeze un stilul vintage pentru fotografii...si chiar e mai aparte si foarte diferit fata de ce am intalnit pana acum.


JAMAICA -canepa & alge marine




Inspirata tot de o insula am turnat Jamaica: cu gandul la soare, alge marine pentru un gomaj bland, hidratare oferita de uleiul si faina de canepa, argila verde pentru  detoxifiere si reglarea excesului de sebum iar nu in ultimul rand o aroma puternica cu iz marin oferite de uleiurile esentiale de lavanda si rozmarin.




Promite o spuma abundenta. Asa ca a valurilor dupa furtuna.


Ingrediente: uleiuri saponificate  de masline,ricin, canepa , cocos, floarea-soarelui, unt de cacao, alge marine, faina canepa, argila verde, ulei esential de lavanda si rozmarin.


Fotografii  profesionale  pentru Vanilla Baby(ingredientele sub link)








si  mult asteptatul" `NEEM Matreata" un sampon solid special pentru scalpul iritat.






Ingredientele au fost adunate indelung si majoritatea  au proprietati antimatreata. Spuma nu este abundenta asa cum v-ati  obisnuit la celelalte deoarece pudrele in exces au inhibat acest efect.


Ingrediente: decoct de nuci de sapun*, uleiuri saponificate de neem BIO*, masline, cocos, unt cacao, ricin, uleiuri esentiale de palmarosa* si menta*,  pudra de bujor(indicatie scalp iritat), extract si pulpa de urzica*, glicerina vegetala, pudra shikakai*, polen


Toate ingredientele cu "*" au proprietati    antimatreata. Senzatia la clatire este nemaipomenita datorita uleiului esential de menta.


Uleiul de neem  si  palmarosa sunt recunoscute pentru proprietatiile antifungice, antivirale, antiparazitare si antibacteriene.Pudra de bujor calmeaza scalpul iritat, ingrijindu-l.


Pudra de shikakai sau fructul parului provine din India. Femeile inca din antichitate il foloseau sub forma de sampon sau masca. E adevarat ca nu produce la fel de multa spuma ca si sampoanele din comert insa compenseaza prin nivelul ridicat de saponine din compozitie - un elixir pentru scalp. Are un Ph scazut si nu distruge stratul protector responsabil de stralucirea parului. Mai contine acid oxalic, tartric, citric si ascorbic precum si doi alcaloizi. O infuzie din aceasta planta poatefbi utilizata pentru efectul antimatreata.
Acum si in magazin


Foto: Floriana Barbu

10 comentarii:

  1. Jamaica si Neem au trecut toate testele mele! :) Sunt ideale pentru vara, senzatia care ramane in urma folosirii lor este dementiala! Felicitari, Loredana!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din descriere par mai mult decat minunate !

    RăspundețiȘtergere
  3. Beautiful images of your new soaps! Love the way they are displayed. Very unique..you should continue this style of imagery

    RăspundețiȘtergere
  4. Dear Cocobong, I'm working to a new soap and your nickname inspired me...?Stay tuned!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu te-a deranjat ca nu face asa multa spuma Neem-ul?
    Multumesc de feedback<3

    RăspundețiȘtergere
  6. Va mai astept cu drag:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Loredana. O intrebare offtopic. Un sapun care e facut din ulei de masline saponificat, apa, ceara de albine, ulei esential de tee tree, eucalipt, argila verde, poate fi folosit pe post de sampon? Se poate aplica direct pe par? Am citit ca e indicat sa faci spuma in maini si s-o aplici pe par. Please help! Thanks.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma tem ca folosind ingredientele mentionate nu o sa ai ce spuma sa intinzi pe par :(

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai degraba o mazga...insa si asta depinde de cata ceara adaugi in compozitie:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc de raspuns. Nu e un sapun facut de mine, ci gasit reteta pe net...eram curioasa, ma gandeam ca nu se poate, dar am zis sa intreb specialistul :-). Ma intereseaza sapunul cu neem, mi-ar rezolva toate problemele de scalp, aceste ingrediente naturale si organice sunt o binecuvantare pentru piele. O sa fac o comanda mai incolo. Multumesc de raspuns. Keep un the good work!!

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails