marți, 24 mai 2011

Noir. Green SPA si Blu

Sunt atat de incantata de ultimele sapunuri si mai ales de fotografiile atat de reusite realizate de draga noastra EPI. Acum sunt intr-un internet cafe(la mama inca nu am reusit sa ma conectez) si imi vine sa il trag de mana pe proprietarul clubului sa ii arat minunile. My precious!!!!

Asadar, NOIR...cu carbune medicinal...mult, mult exact ca al Lorianei. Ori il cumparati in varianta mini direct de la ea, ori in varianta king size de la subsemnata. Imi amintesc cand primisem un Noir de la Loriana, iar sotul meu il prezentase musafirilor ca fiind cel mai misto sapun realizat de mine :))) Eu eram doar la inceput si turnasem putine sapunuri, iar Noir nu se numara printre ele. Cu jena ma scuzasem si am continuat sa le povestesc  de cea care avea sa ma sustina si sa ma invete trucuri despre acest minunat mestesug. Acum ca ea doreste sa o ia pe alt drum, renunatand momentan la sapunarit, am hotarat impreuna ca Noir si Spa merita sa mearga mai departe :). Sunt foarte, foarte multumita de sapun!

"Un săpun de lux, detinand secretele unui întreg ritual de frumusețe, NOIR se definește ca un expert în detoxifierea și purificarea tenului.
Componenta activă este cărbunele medicinal, care a fost utilizat în Asia din timpuri străvechi, pentru a curăţa şi detoxifia pielea.

Săpunul natural NOIR este portivit pentru tenul normal şi gras, realizând o curăţire în profunzime a porilor pielii, lăsând pielea iluminată şi întinerita. Combinaţia de uleiuri esenţiale de Tea-Tree, lavanda şi geranium  alunga instantaneu stresul de peste zi, acţionând în acelaşi timp la nivelul pielii. Efectele antibacteriene ale uleiurilor esenţiale completează acţiunea cărbunelui medicinal, pentru o curăţare delicată şi eficientă în acelaşi timp."

Ingrediente: carbune medicinal, uleiuri saponificate de masline, ricin, cocos, unt de cacao, floarea-soarelui. Uleiuri esentiale de lavanda, tea tree si genarium.
Un review fain il puteti citi pe blogul manie.ro

Urmeaza Green SPA, un sapun pe care nu l-as fi reusit niciodata fara sfaturile pretioase primite de la Loriana. Cred ca il voi turna cu emotie de fiecare data. Cine a mai turnat sapunuri cu sare de mare stie despre ce vorbesc. Reteta este putin de diferita insa fata de original. Ca orice sapunareasa imi doresc sa imi imprin personalitatea in fiecare sapun.

Ingrediente: clorofila, sare de mare, uleiuri saponificate de cocos, ricin si orez. Uleiuri esentiale: lavanda, menta. eucalipt si rozmarin.

Un sapun exfoliant cu muuuuta sare de mare si o aroma subtila, care te transpune in lumea relaxanta a SPA-urilor. Datorita procentului mare de ulei de cocos este foarte alb, ca spuma marii, ceea ce ajuta la instalarea senzatiei de calm, relaxare totala, trupeasca si mentala. Spuma este abundenta si extrem de cremoasa. Aroma retinuta de sarea de mare , te vor invalui in tonuri calmante, relaxante si revigorante

Clorofila este un colorant 100% natural, obtinut din lucerna.

Pe Blu il cunosteti deja, primul meu sapun si printre cele mai bine vandute datorita mirosului fresh si spumei abundente.

Ingrediente: uleiuri saponificate de masline, samburi de struguri, cocos, unt de cacao, albastru de metil, glicerina vegetala, ulei de jojoba, uleiuri esentiale de citronella, rozmarin si portocala

Toate acum in magazin 

7 comentarii:

  1. Sapunurile arata grozav si ma bucur ca retetele minunate ale Lorianei nu se vor pierde :-).

    RăspundețiȘtergere
  2. Wooowww ce frumoase au iesit Loree!Sunt minunate!Niste Miss Soap :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari, draga mea! Intr-adevar pozele sunt superbe, si fac cinste atat fotografei, cat si creatoarei lor :)
    Probabil se ridica la inaltimea sapunurilor :)

    RăspundețiȘtergere
  4. cit de bine arata!! felicitari pentru tot, Lore! iar Lorianei mult succes pe noul drum! 

    RăspundețiȘtergere
  5. Simona, Doamne fereste sa ramana magazinul tau fara continuitate. Daca mama continua sa ma ajute, poate ajung sa am si eu stocuri :D si asa sa pot aproviziona mai mult de 3 magazine :D


    ti pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. este un frumos Noir! Nu ma satur sa il privesc...parca e arta sapunului :">

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa ii ajute Dzeu! Pentru ca merita tot ce este mai bun!

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails