duminică, 1 mai 2011

Recomandarile mele..."Crazy Design"


Astazi in mica pauza dintre joaca de-a masina de spalat vase si somnul mezinului, vreau sa va fac cunostinta cu o   WAHM - prima de la care auzisem despre acest concept de altfel- adica mama care lucreaza de acasa- asa ca mine. Aici Zoozie si-a spus punctul de vedere despre acest fenomen care incepe sa ia amploare si in Romania din fericire.

Si daca tot vorbim de virtual si micul nostru spatiu in care dorim impartasim un fleac, viata noastra sau de ce nu creatiile culinare, artisticesti sau whatever, dar platformele care ne gazduiesc nu au o varietate prea mare de sabloane, nu ne reprezinta sau dorim ceva unic, vesel si original. Pentru mine si stiu sigur ca nu doar pentru  mine, Alina Grigore a reusit cu multa rabdare, eficienta si profesionalism sa ma ajute sa imi dau seama de ce vreau defapt.
Asta este primul si cel mai greu pas, credeti-ma. Ea este responsabila pentru personalizarea forumului alternativ Super-Parinti, magazinul Manufacturii Lorelai, etichete si logo pentru Totul despre aromaterapie, magazinul Jovis, logoul pentru "Atasat la sanul mamei" header si logo la Scutecele si multe altele expuse in Portofoliu.

Asadar, daca va  doriti un design personalizat de  headere, logouri, carti de vizita, etichete, invitatii pentru evenimente speciale, unice fara widgeturi kitchoase  la preturi muuuuult mai rezonabile decat pe piata cred ca Alina este de departe cea mai potrivita persoana. Si daca momentan nu va permiteti, nu aveti nevoie dar doriti sa o promovati neconditionat iata aici codul de preluare pentru logoul ei atat de dragut:
 
Ea mai scrie si pe "Criticomamica" si "Basme pentru Maria".

NOTA: si o promotie generoasa...detalii aici.

2 comentarii:

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails