miercuri, 13 iulie 2011

1, 29, 930 si giveaway de 190 :)

party Pictures, Images and Photos
Ieri 14 iulie blogul Luthelo implineste un an. Tot atunci a inceput si aventura mea in lumea sapunareselor. O aventura care continua si care sper sa ia amploare...Sambata 16 iulie implinesc 29 de ani. Pe breslo am vandut peste 900 de sapunuri. Ei bine...daca se pricepe cineva la numerolgie e binevenit sa ma lumineze.

Aseara am sarbatorit impreuna cu cativa prieteni si copiii la un lac de acumulare, intr-o padure...mult verde, apa calda si foarte multa liniste. Revin cu poze doveditoare de indata ce intru in posesia lor. Sambata habar nu am ce se va intampla...e foarte probabil sa trocuiesc pentru un tort si sigur ofer sapunuri in valoare de 190 lei.

 Toate comentarile inscrise pana sambata viitoare, adica 23 iulie, vor participa la random. Primul extras se va bucura de un giveaway de 100 lei, al doilea de extras de sapunuri in valoare de 50lei iar al treilea sapunuri de 40 lei. Sapunurile le alegem impreuna in funtie de stocul disponibil.

Sapunurile vor fi expediate in urmatoarea saptamana prin Posta Romana.Acestea se pot expedia doar pe teritoriul Romaniei.

Let'S Party!!!!!

65 de comentarii:

  1. La multi ani blogului tau, la multi ani si tie si la cat mai multe sapunuri vandute ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani ! Si pentru cei 29 de ani si pentru blogul Luthelo ! Nu ma pricep la numerologie insa iti citesc blogul si imi place .

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow....super!La multi ani si la multe vanzari!Multa fericire iti doresc,sanatate!

    Bafta tuturor participantelor:-*

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani blogului si tie mult spor si inspiratie! La cat mai multe sapunuri vandute, la cati mai multi clienti fericiti :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani, la multe idei bune si vanzare pe masura !

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani Lu! Si pentru blog dar si pentru tine. Sa ai parte de tot ce iti doresti si sper ca ai reusit tot ce ti-ai propus pana acum.
    Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani si la buna inspiratie! Felicitari pentru blog si pentru lucrurile minunate pe care le creezi!

    Numai bine,
    Simona

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.youtube.com/watch?v=wDeR-BYzij0&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=3Ta0vEnki9E&feature=related

    Pe post de "La multi ani!"

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani! La cat mai multe combinatii nastrusnice de sapunuri! Iti apreciez blogul si sapunurile, faci o treaba minunata! Petrecere frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani si sa-ti mearga toate bine, sa fii fericita alaturi de cei dragi. Bravo pentru ideea cu sapunurile si pentru ca ai pus-o in practica. Si cum pe 24 e ziua mea, poate dl Random imi face un cadou :))))

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi multi ani!!! Sa fii sanatoasa, tu si familia, fericita si cu multa liniste in suflet! Bineneteles si cu noi idei pentru sapunuri! Ma bucur ca primele mele sapunuri naturale, facute cu grija si atentie la ingrediente le-am cumparat de la tine! La mai multe! O zi frumoasa! Cecilia

    RăspundețiȘtergere
  12. LA MULTI ANI! Multa sanatate si fericire pentru tine. Putere de munca si inspiratie pentru blog&sapunuri.

    RăspundețiȘtergere
  13. Salutare! Te-am cunoscut prin intermediul unei dragi prietene, care mi-a daruit de ziua mea, EXACT acum 4 luni, doua din sapunurile tale minunate. Iti urez LA MULTI ANI si multe bucurii, inspiratie si satisfactii, o galerie din ce in ce mai bogata si
    iti  multumesc pentru ceea ce faci.
    Irina

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi ani si tie si blogului tau! La cat mai multe sapunuri minunate si sanatate cat cuprinde ca sa le poti face :)

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi ani! atat pentru tine cat si pt luthelo ... pentru tine nu-ti pot dori decat numai bine, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi iar pentru luthelo ... cat mai multe produse vandute!  bine ... atat cat sa o faci din placere :) ... eu v-am descoperit foarte recent si m-am indragostit inca de la "prima vedere" de sapunurile voastre :) (folosesc pluralul pentru ca stiu ca si cei mici contribuie cu cate un strop din magia lor - ca ti-l dau tie sau direct pe cate un produs ... tot aia e :))

    RăspundețiȘtergere
  16. La multi ani cu sanatate si fericire, sa continui sa te bucuri de viata si sa ne incanti in continuare cu aceste produse minunate.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cristina Bacalu14 iulie 2011 la 12:35

    La multi-multi ani fericiti de blog, sapuneala si viata!

    RăspundețiȘtergere
  18. Marilena Vladoianu14 iulie 2011 la 12:58

    Hei, felicitari! Ma bucur ca merge bine treaba! La mai mare!

    RăspundețiȘtergere
  19. Wow! Felicitari!!! Si la cat mai multe produse naturale create si vandute! :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Oooo, La multi ani Luthelo! La multi ani Loredana! Am profitat din plin de munca ta: m-am hidratelo, apoi m-am anticelulito, m-am relaxat cu lavanda, m-am protejat cu Mammut, m-am simtit ca si Cleopatra... Si abia astept continuarea. Iti doresc cu drag numai impliniri pe toate planurile! Narcisa

    RăspundețiȘtergere
  21. Vai cat de frumos tot ce ti se-ntampla!
     La multi ani, Loredana!
    La multi ani, Lu(cas)The(a)Lo(redana) !:)Multi ani frumosi si buni intru sanatate si frumusete!
    Multumim pentru ca-mpartasiti parte din viata voastra cu noi!:)

    RăspundețiȘtergere
  22. La multi ani si la cat mai multe sapunuri!!!!! Cat despre tort....eu ma multumesc cu o portie de sapun cu scortisoara, cand l-am mirosit prima data mi-a venit sa musc din el desi nu-s fan de scortisoara. O sa ne ai pe toate pe constiinta, ne-ai transformat in dependente de luthelo.Multa dragoste :()

    RăspundețiȘtergere
  23. Velicu_gina200015 iulie 2011 la 11:34

    La multi ani! Sa-ti dea D-zeu multa sanatate, fericire si mult noroc. Fie ca in continuare sa ne incanti cu produsele tale, in care iti pui toata indemanarea si dragostea pentru sanatate si frumusete, si implicit pentru noi cele/cei care le folosim. Sa ai parte in aceste zile foarte importante pentru tine de multa distractie si sa fii inconjurata de toti cei dragi tie. LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  24. sa fiti sanatosi iar tu sa fii la fel de creativa cu oferta ta! te imbratisam cu drag! sa sarbatorim si cand vei fi vandut 100.000 de sapunuri!

    RăspundețiȘtergere
  25. La multi ani cu sanatate si fericire,sa continui sa ne incanti in continuare cu aceste produse minunate.

    RăspundețiȘtergere
  26. La multi ani si la cat mai multe sapunuri!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. La multi ani cu sanatate si fericire si cat mai multe sapunuri vandute!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. La multi ani si la cat mai multe combinatii inedite de sapunuri!

    RăspundețiȘtergere
  29. la multi ani, la cit mai multe săpunuri si la cit mai multe posturi!

    RăspundețiȘtergere
  30. La multi ani!
    Sa fii fericita si iubita! 

    RăspundețiȘtergere
  31. La multi ani Luthelo! Sa fii fericita!

    RăspundețiȘtergere
  32. La multi ani, Loredana! Sa fii fericita alaturi de cei dragi tie, sa ai parte de inspiratie si munca sa iti fie recunoscuta si apreciata la adevarata valoare. mult succes in continuare, la cat mai multe produse vandute si la cat mai multi ani de Luthelo!

    RăspundețiȘtergere
  33. La multi ani...am zis sa iti scriu exact de ziua ta....sa o petreci alaturi de cei dragi...iar Luthelo sa aiba mult , mult succes si daca se poate si international, pt ca meriti .:)

    RăspundețiȘtergere
  34. la multi ani. Sapunurile tale m-au fascinat de atata timp. apoi am vazut ca esti atat de aproape... azi mi-am rasfatat parul cu samponul solid de la tine- gingis. credeam ca va ramane incarcat cum chiar tu ai spun dar... surpriza... nu este asa.
    mi-a placut mirosul si imi place cum a ramas pielea dupa folosirea lui. sunt incantata, adica de-a dreptul fericita.
    abia astept sa folosesc si celelelte bucati. parca as fi un copil, deschid cutiutele si le miros, apoi le inchid...dupa un timp iarasi le miros.
     multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  35. La multi ani cu cat mai multe realizari si impliniri !

    RăspundețiȘtergere
  36. La multi ani! sper sa am ocazia sa testez cateva sapunuri de la tine: de mult imi fac cu ochiul!:)

    RăspundețiȘtergere
  37. La multi ani, Luthelo! si La multi ani, Lore! (cu scuzele de rigoare pentru intarziere dar zilele trecute am tot umblat pe coclauri)

    RăspundețiȘtergere
  38. La multi ani Luthelo!!! Sa iti mearga toate bine, sa fii la fel de inspirata ca si pana acum, sa fii fericita si implinita alaturi de cei dragi si sa tina blogul si mica ta afacere cel putin 50 de ani de acum inainte. Cred ca cel mai important este sa ai clienti cat mai fericiti si multumiti si feedback pozitiv din partea tuturor (chiar si a celor mai carcotasi).

    RăspundețiȘtergere
  39. La multi ani! si tie si blogului. 

    RăspundețiȘtergere
  40. Cristina Ologeanu18 iulie 2011 la 00:22

    :((( M-am trezit târziu, şi am ratat momentul 0 :((( Asta e, LMA cu întârziere! La cât mai multe vizualizări, dar, mai ales, la vânzări cât mai mari! Atât de mari, încât să moară criza de ciudă... Numai bine şi spor la... clăbucit.

    RăspundețiȘtergere
  41. Ma inscriu si eu de dragul sapunurilor puse la bataie! :)) Gandurile mele ti le-am trimis pe privat acum cateva zile, si ma bucur ca te-au emotionat :D

    RăspundețiȘtergere
  42. La multi ani si  la cit mai multe săpunuri.

    RăspundețiȘtergere
  43. La multi ani si tie si blogului tau! La cat mai multe sapunuri minunate si posturi cat cuprinde !!!!

    RăspundețiȘtergere
  44. Felicitari! si la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  45. Ma inscriu si eu , felicitari si la cat mai multe sapunuri vandute .

    RăspundețiȘtergere
  46. La Multi Ani !! La cat mai multe produse create si vandute!

    RăspundețiȘtergere
  47. Ma inscriu si eu . La multi ani si la cat mai multe sapunuri.

    RăspundețiȘtergere
  48. La multi ani, cu sanatate!
    Sa va dea Domnul, tot ce doriti!
    Sapunuri frumoase si naturale..
    La multi ani, sa traiti!  :P

    RăspundețiȘtergere
  49. La multi ani Luthelo!!!La cat mai multe sapunuri inedite.

    RăspundețiȘtergere
  50. La multi ani ! Tocmai ma pregateam sa lansez o comanda de sapunelefrumosmirositoare pe Breslo . Abia astept sa le primesc pentru ca peste tot am vazut ca sint foarte laudate. Sunt extrem de nerabdatoare si convinsa ca nu voi fi deloc dezamagita. Paula :-)

    RăspundețiȘtergere
  51. La multi ani! Ma inscriu si eu.

    RăspundețiȘtergere
  52. Happy, happy birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!! Va doresc un an plin de sapunuri si multe, multe concedii!

    RăspundețiȘtergere
  53. Particip si eu !La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  54. La multi ani! si tie si blogului si la cat mai multe sapunuri vandute.

    RăspundețiȘtergere
  55. La multi ani si cat mai multe sapunuri vandute!!!

    RăspundețiȘtergere
  56. Particip si eu ! La multi ani si tie si blogului tau !

    RăspundețiȘtergere
  57. 1 anisor implinit!!!!Felicitari si sa cresti mare...mare!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  58. Particip si eu ! La multi ani si tie si blogului !

    RăspundețiȘtergere
  59. Ei, nu ma pricep eu la numerologie  da' zic sa incerc sa iti urez ceva:La Multi Ani, Lore! La multi ani, Luthelo! Lore - cat mai multe sapunuri facute; Luthelo - cat mai multe sapunuri vandute!
    Sa ne traiti, sa ne clabuciti!
    Ada Ilie

    RăspundețiȘtergere
  60. La multi ani si la cat mai multe sapunuri!

    RăspundețiȘtergere
  61. La cat mai multi anisori in domeniul clabucitului, astfel incat noi sa devenim niste Cleopatre rasfatate de minunile tale naturale. La multi ani mamei (Lore) si pruncului (Luthelo)

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails