vineri, 16 septembrie 2011

Fleur de The si celelalte

Timpul nu mai imi este prieten, dar cu toate astea prietenii mei sunt sfidatorii timpului. Filozofie ieftina bineinteles, insa nu am nici cel mai mic habar cum as putea sa va prezint unul din ultimele sapunuri noi turnate. Asa ca un nou colaborator m-a ajutat sa fotografiez ultimul sapun si inca doua sampoane care au fost atat de bine vandute incat nu au ajuns sa fie modele in studioul Florianei

Il gandisem pentru fetita mea Thea si se numeste Fleur de The.Simplu ca si ea. Fara parfum si foarte bland cu pielea atat a copiilor cat si a adultilor. Ingredientele sunt cat se poate de autohtone inca calitatile terapeutice extraordinare.

Decoct foarte concentrat din flori de tei, musetel si galbenele si o mana generoasa de petale de galbenele. Ulei de catina plus baza bine cunoscuta :). Autorul fotografiei de aceasta data este un stimabil domn, care ma inspira oarecum prin modul original al abordarii si modului de expunere. Mai are nevoie de prezentare? Colaborarea dintre Gabri si Luthelo presimt sau cel putin sper sa fie trainica.

Asadar, Fleur de The

 De aceasta data nu este vorba de un studio ci de o lumina calda, naturala si blanda asa ca o atingere. 

Un alt sapun care nu a apucat sa fie tras in chip e Cleopatra scrub pe care inca il puteti gasi in magazin. Numai putin sa ii schimb si poza :)) De aceasta data fotografiate in aer, tot afara rasfatate de lumina apusului.

 si da..miroase a prajitura, nu are nici un colorant sau aroma sintetica sau ulei esential. Combinatia de lapte de capra, miere poliflora si tarate si spune cuvantul. Un scrub bland foarte potrivit chiar si pentru fata.

Ghrassoul, samponul solid ideal pentru parul gras cu argila marocana rhassoul, pudra de shikakai, glicerina si ulei de lavanda + tea tree. 


si nu in cele din urma Samponul GINGI cu bere de ghimbir, ulei esential de ghimbir si salvie special pentru parul degradat, cret sau ondulat si de ce nu normal.


Insa dupa sampoane mai trebuie sa asteptati putin.

Sper ca nu mi-ai uitat nici celelalte sapunele pe care le iubesc in egala masura, fotografiate de un artist freelancer de care v-am povestit de atatea ori numai de bine. Multumesc inca o data prietenei mele Floppy :)



Photobucket
Jamaica - alge marine, canepa , rozmarin si lavanda
Photobucket
Vanilla Baby cu macerat de vanilie, sofran si galbenele

Sampon solid cu argila verde si rozmarin regenerator

Photobucket

Vera cu aloe, spirulina si clorofila

Photobucket

Sicilia cu ghee, portocale, citronela si busuioc
Photobucket

NOIR detoxifiant cu carbune medicinal

Photobucket

GreenSPA cu clorofila si sare de mare

Photobucket

Hidratelo- suc de morcov, galbenele si catina

Photobucket

Neptun cu alge marine, argila verde si uleiuri esentiale

Photobucket

 Dreamcatcher cu argila violet si gentiana

Photobucket

Bucuria Craciunului cu vin si scortisoara

Photobucket

Cleopatra cu lapte de capra , miere si tarate

Photobucket

Cleopatra cu lapte de capra, miere si aloe

Photobucket

Nuca Fermecata - sapun de rufe
(primul meu sapun realizat special pentru fiul meu)
Articolul aparut in ziarul Hunedoreanul aici
Photobucket

SAH MAT anticelulitic cu cafea si menta

Zizoo sampon pentru catei

Elegance cu citronella si suc de visine


Pasarica Fericita sapun pentru igiena intima cu echinaceea si coada-soricelului


CelluBang - anticelulitic cu cafea si scortisoara


Shikakaius- balsam solid cu pudra shikakai

6 comentarii:

  1. ce minunatiiiiii.........

    RăspundețiȘtergere
  2. Pfuuui si eu stau aici si mi le imaginez pe toate intr un cos imens si nu stiu pe care sa l aleg :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ia le pe toate, ia le pe toate :))

    RăspundețiȘtergere
  4. excelent....mi le doresc pe toate. mai ales Jamaica....de fapt mi le doresc pe toate. produsele tale se gasesc de cumparat in magazine??? si daca da....unde??? nu am incercat niciodata un sapun facut de tine dar ca si aspect sunt geniale. uffff....te apreciez mult pt tot ceea ce faci. Ca si pret cred ca sunt foarte piperate preturile. imi aduc aminte ultima data, prin 2006, in mall-ul din TM, era un magazin cu sapunuri hand made si erau mega scumpe...cel putin pt un om de rand. Dar sincer merita. Felicitari Danutza :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cami, daca zici ca astea au preturile cam piperate verifica virtual ca e mai usor preturi pt baza de sapun din maxim 3 uleiuri :palmier, masline, cocos si o lingura de macerat de galbenele ca sa mai scoata ochii cumparatorului , un singur ulei esential(adica aroma) cu 18, 20 sau chiar mai scump. Aceleasi sapunuri de care iti vorbesc nu stiu cat de hidratante sunt, asa ca acelasi producator iti mai poate oferi si un ulei de corp tot cam cu 20 de lei si s-a scos  iar tie ti a scos peste 15 dolari din buzunar; eh? cum ti se pare? Ma gandesc la propunerea ta din privat. O seara faina!

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails