luni, 27 februarie 2012

Mamarizo”s Handpuppets si Luthelo la targ!

De Craciun sub brad copiii mei au gasit-o pe Scufita Rosie si pe Lupul cel Viclean. Inca ne jucam cu ele si nu ne mai saturam. Materialele sunt reciclate, iar orice material reciclat in ochii mei devine clar eco. Nu ajunge la gunoi unde nu se poate descompune, nu ajunge in apa unde poate polua. Jucarie eco-friendly! Jucarie prietenoasa cu mediul dar si cu copiii nostri. De ce? Pentru ca astfel de jocuri, in care pot fi implicati si parinti stimuleaza mult mai mult creativitatea si imaginatia. Toata lumea are de castigat. Planeta, mainile iscusite din spatele acestor jucarii, copiii si mai ales noi parinti! Castigam timp sa ne jucam frumos :) Ce plei steișăn domne? Ce e aia? Nici nu vreau sa stiu. Ochii copiilor mei vreau sa ramana curati si albastri ca si ai Scufitei, nu tulburi de la plasma pe care nici nu vreau sa mi-o permit :)
Cam cata munca e necesara pentru confectionarea unei astfel de papusi? Va spun eu: D O U Ă saptamani. Si  face toti banii. Pentru ca nu e jucaria care e aruncata dupa 10 minute...e jucaria care e aruncata de pe o mana pe alta de cel putin doua luni si ne distreaza fara incetare. E jucaria care e rezistenta si poate fi oferita cadou mai departe.
 




Mamarizo's handpuppets in the USA, Minnesota Hmong school. The castle is built especially for the puppets !   

Mamarizo”s HandPuppets sunt unicat, nici macar una la fel ca cealalta...iar trei dintre ele vor veni cu mine la targul de la Sibiu. Asadar, mamici sibience sper sa va bucure vestea :)
 

2 comentarii:

  1. ce frumos si cat adevar ! am si uitat sa ne bucuram de lucrurile simple si sa ne reintoarcem la copilaria plina de papusi ! Of, numai de nu ne-am pierde si copiii, prin atatea "high-tech"-uri ce ne invadeaza zi de zi viata !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nici ei nu ne uitam la tembelizor. Selectam impreuna la Pc desene animate pe care le explic de cate ori e nevoie. Eu retraiesc copilaria alaturi de ei, iar in mintea lor nu se nasc fobii ;) Multumesc pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails