duminică, 28 noiembrie 2010

Sampon solid cu bere de ghimbir

Photobucket
Ingrediente: bere de ghimbir homemade, uleiuri saponificate de masline, ricin, cocos, germeni de grau, migdale, palmier, ulei esential de citronella si portocale

Indicatii: Samponul regenerant cu bere este excelent pentru parul deteriorat, cret sau ondulat. Reduce fragilitatea firului de par, facandu-l mai puternic, reduce volumul, dand parului un aspect proaspat si luminos. Hameiul continut calmeaza pielea capului si ajuta la cresterea parului. Samponul cu bere protejeaza parul si este potrivit pentru uz frecvent. Parul nu se v-a incalci la spalare.

IMPORTANT (pentru cei ce nu au mai folosit un sampon(sapun)solid pana acum):

*Parul are nevoie de cateva spalari pentru a scapa de depunerile survenite in urma folosirii sampoanelor din comert. Daca la cele din comert parului ii mergea bine cateva spalari apoi pierdea lupta cu parul nedispus sa il mai suporte e bine cu sampoanele solide naturale lucrurile stau exact invers. Veti observa ca la inceput se simte mai incarcat insa de la o spalare la alta lucrurile se vor imbunatati.

Clatirea se face cu apa din abudenta. Pentru reglarea Ph-ului scalpului , indepartarea ultimelor reziduri de sapun si descalcirea parului se poate folosi apa dinamizata imbunatatita cu ulei esential corespunzator tipului de par sau pur si simplu cu apa si otet de mere. Personal nu mai am nevoie de apa cu otet. Este un produs 2 in 1(sampon si balsam)


6 comentarii:

  1. Frumusel samponul tau,numai ca eu stiam ca berea da volum parului,dar probabil depinde si cum o utilizam.Pupam.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e beatrice. aplicata dupa clatirea parului da volum si actioneaza ca un fixativ. Eu personal nu am putut niciodata face asta...nu suportam sa imi miroase parul a bere.

    In plus samponul e testat. Este ceea ce am observat in urma folosirii lui :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt convinsa ca este testat,doar ma gandeam eu asa, ca poate isi pastra proprietatea cu volumul si in sampon,mie mi-ar conveni,hi,hi.Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. da asa e , ar fi fost nemaipomenit. Insa cei cu claie , par cret si hai hui vse vor inclina :d

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! E interesanta ideea de sampon solid cu bere de ghimbir. As vrea sa il incerc si eu. Crezi ca ma poti ajuta? Poate imi vinzi o bucatica. Si eventual... poate imi spui si mie reteta de bere de ghimbir, ca tare imi place ghimbirul... si berea :d.
    Pupici si spor in toate.
    Srabatori fericie!

    RăspundețiȘtergere
  6. exista o baza de sampon pe blog. Incearca sa o personalizei si lucreazaputin la ea in functie de ce fel de sampon vrei sa obtii: pt par gras/colorat/regenerant...etc

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails