joi, 20 ianuarie 2011

SAH MAT - anticelulitic bland



Daca ati urmarit vreodata pe cineva jucand sah probabil va amintiti cum regele cade. Atunci nu mai exista nici o mutare posibila pentru a elimina atacul. Pozitia culcata a regelui simbolizeaza infrangerea. Culorile sapunului m-au dus cu gandul la tabla de sah si lupta noastra a femeilor cu celulita. Hai sa o bagam in sah!


Cam asa actioneaza sapunul:

Ingrediente:
Partea alba: uleiuri saponificate de cocos, masline, samburi struguri, unt de cacao, extract de mesteacan, ulei esential de rozmarin, apa demineralizata

Partea neagra: aceleasi uleiuri saponificate. cafea foarte concentrata, ulei esential de menta, un strat subtire de zat de cafea si zahar brun

*Personal prefer zatul decat cafeaua proaspat macinata, cea din urma zgarie mai tare in schimb zatul il simt mai bland


Probabil stiti deja ca menta si cafeaua +scrabul actioneaza ca un anticelulitic eficient. Insa mai avem un as in maneca(just in case): extractul de mesteacan si rozmarinul fac echipa buna! Credeti-ma!

Am optat pentru un strat fin de scrab deoarece astfel de masaje sunt indicate doar o data pe saptamana. Astfel, in celelalte zile puteti folosi fara probleme partea fina.

Folosit zilnic in combinatie cu o dieta echilibrata si sport pielea devine vizibil mai neteda si sensibil si masurabil mai ferma.




Foto: Floriana Barbu




ATENTIE: *uleiul de rozmarin trebuie evitat de hipertensivi

*contraindicat in sarcina si copiilor sub 2 ani


5 comentarii:

  1. I hope I have encouraged you to take part in my reviews and not done the opposite. Your soap looks lovely and it would be wonderful to share this with my readers!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata! Vreau si eu, vreau si eu! Nu ca as avea celulita :p, asa preventiv doar :p

    RăspundețiȘtergere
  3. @MD,cand am vazut coment de la tine ma gandeam ca voi baga inca 20 randuri

    @c'bong, I still need time to improve my receipes coz I decided to exculde palm oil

    RăspundețiȘtergere
  4. Huh? Nu m-am prins, azi sunt mai grea de cap. Please do explain.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau sa te felicit ptr interviul de pe medicina naturista!! De fapt te felicit ptr produsele tale, ca daca n-ar fi excelente n-ai putea vorbii asa despre ele.
    De fapt,ce mai atat incolo si incoa, mi-am dat seama ca te felicit ptr ceea ce esti tu ;) o femeie frumoasa care faci lucruri frumoase si care infrumusetezi viata celor cu care intri in contact. te admir.

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails