miercuri, 16 martie 2011

Deodorant crema "MAMA" cu uleiuri esentiale

Unt nerafinat de shea, ulei de cocos, ulei de ricin si catina, amidon, pulbere piatra de alaun, bicarbonat de sodiu. Ulei esential de lavanda sau portocale...sau de ce nu chiar amandoua!
Se aplica foarte usor si se maseaza pana intra in piele.

Esti insarcinata? Proaspata mamica? Vrei sa scapi de mirosul neplacut cauzat de transpiratie insa te sperie povestile despre cancerul de san cauzat de aluminiu din deodorante? Te-ai saturat de parabeni, alcool sau parfumuri sintetice? 
Sau ai folosit numai cosmetice naturale si tie dor de o aroma fresh? Sau relaxanta dupa multe nopti albe? Exista uleiuri esentiale fara contraindicatii in sarcina si alaptare ca de exemplu lavanda sau uleiul de portocale.

Iata alternativa mea: un deodorant crema foarte eficient, hidratant si 100% natural. Isi face treaba pana la 12 ore!!!

Piatra de alaun si bicarbonatul sunt usor abrazive insa in scurt timp se dizolva la tempratura corpului. Acestea previn si neutralizeaza mirosurile neplacute, depunand la suprafata pielii o pelicula fina salina. Au rol antibacterian si regleaza transpiratia

Va rog sa specificati in cadrul "mesajului catre vanzator" ce aroma doriti.

ATENTIE: uleiul esential de portocale este fototoxic. Adica daca aplicati o lotiune ce contine ulei de portocale in contact cu razele UV zona se poate inrosi. Presupunand ca nu stati la plaja pe vremea asta sau purtati un tricou este in regula sa folositi orice produs cu ulei esential de portocale.


NU! Nu este un antiperspirant. Acesta nu inhiba transpiratia! Toxinele se vor elbera insa mirosul va fi neutralizat de combinatia de amidon, pudra de alaun si bicarbonat. Acestea au efect antibacterian/antifungic/antimicrobian. Amidonul mai absorbe din umezeala si iaca trece ziua. Ce inseamna asta? Inseamna ca toxinele nu raman blocate in glandele sudoripare luand calea catre sani( de acolo riscul de dezvoltare a cancerului de san) sau catre creier unde mai ales barbatii pot dobandi boala Alzehimer.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails