marți, 15 martie 2011

Deodorant crema "MAMA"

Esti insarcinata? Proaspata mamica? Vrei sa scapi de mirosul neplacut cauzat de transpiratie insa te sperie povestile despre cancerul de san cauzat de aluminiu din deodorante? Te-ai satural de parabeni, alcool sau parfumuri sintetice?

Iata alternativa mea: un deodorant crema eficient, hidratant si 100% natural

Ingrediente:

Unt nerafinat de shea, ulei de cocos, ulei de ricin si catina, amidon, pulbere piatra de alaun, bicarbonat de sodiu. Se aplica foarte usor si se maseaza pana intra in piele. Nu pateaza hainele!



Piatra de alaun si bicarbonatul  sunt usor abrazive insa in scurt timp se dizolva la tempratura corpului. Acestea previn si neutralizeaza mirosurile neplacute, depunand la suprafata pielii o pelicula fina salina. Au rol antibacterian si regleaza transpiratia


NU! Nu este un antiperspirant. Acesta nu inhiba transpiratia! Toxinele se vor elbera insa mirosul va fi neutralizat de combinatia de amidon, pudra de alaun si  bicarbonat. Acestea au efect antibacterian/antifungic/antimicrobian. Amidonul  mai absorbe din umezeala si iaca trece ziua. Ce inseamna asta? Inseamna ca toxinele nu raman blocate in glandele sudoripare luand calea catre sani( de acolo riscul de dezvoltare a cancerului de san) sau catre creier unde mai ales barbatii pot dobandi boala Alzehimer.


Nu contine uleiuri esentiale!


*Recipientul este de plastic cu filet. Greutatea neta cca 50 gr





Un comentariu:

  1. Buna ziua!
    Am comandat cu ceva timp in urma un deodorant de la dvs. Avea un miros cu note ierboase (ca iarba proaspat taiata). Mi-a placut foarte mult si de aceea va rog, daca puteti, sa imi spuneti ce ulei esential este responsabil pentru acest miros. Mi-ar prinde bine sa ii gasesc si alte utilizari, intrucat creeaza dependenta. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails