duminică, 3 aprilie 2011

Review balsamuri de buze La Nedeia


In urma campaniei de testare organizata pe forumul Super-Parinti domnul Random  a binevoit sa ma selecteze.


Nedeia imi era datoare dupa ce ghicisem ce se afla in compozitia unuia dintre sapunurile sale. Isi si gasise cu cine (mwhaha...mi  soapmaster) si cum  am destule sapunuri , stabilisem sa imi trimita un balsam pentru cele mai crapate buze din lume. Si cum terminasem un  balsam de buze tot de la ea cu canepa, era mai mult decat binevenit.
Asa ca alesesem Pocket Orange "cu ceara alba de albine, unt de soia, unt de portocale si ulei de ricin. Intr-un recipient mult mai placut, usor de strecurat in buzunar, usor de manuit pe buze. O placere acrisoara dar dulce in acelasi timp. Fara ulei esential de portocala, care este fototoxic, aroma de portocala este data de insusi untul de portocale , de culoare portocaliu aprins. Mmmm …."


Consistenta este placuta, mirosul de portocale prezent si buzele inca de la prima aplicare au fost multumite. Etichetarea, ambalajul, prezentarea sunt absolut ireprosabile. I LOVE IT!!! Deja le-am inebunit pe toate prietenele :)


Later edit: atunci cand plec   undeva il caut disperata, nu se topeste in buzunar iar pe buze se comporta excelent. A devenit produsul favorit pentru fiecare zi iar aroma de portocale il face irezistibil.  Fetita mea de asemenea il adora si nu am nici cea mai retinere sa il ofer de fiecare  data cand il cere. Este si singurul care il accepta, poate si datorita portocalei vesele de pe ambalaj. Sunt curioasa sa incerc si celelalte variante cu unt de  portocale.


Later edit 2: dupa ce ieri le fluturasem tuturor pe sub nas "My precious - My lovely little Pocket Orange" astazi intepenesc cand il vad lipit de geamul masinii de spalat(interior evident). Ciclu de spalare la 60 grade cu clatire suplimentara. Disperata nu stiam ce sa fac: opresc masina? inund bucataria in incercarea disperata de a salva balsamu' si implicit buzele mele sau ma consolez cu celelalte doua balsamuri comandate cu o seara inainte...unu cu unt de cacao nerafinat si unt de portocale iar celalalt cu unt de portocale si cafea. Buuuun....se termina spalarea, scot balsamu cu eticheta varza(doooh) si in rest BALSAMUL INTACT...da  INTACT. Nu tu miros de detergent, nu tu topire, nu tu apa deloc inauntru. Nici Nedeii nu-i veni a crede, nici mie, nici stazii Principale bag de seama. Sa fie un recipient extraordinar? Sa fie "My precious" perfect? Sa fie! 


Il recomand din suflet! Again and again!


Inainte  de asta incercasem Hemphigh cu canepa si unt de cacao alintat si Halucinogenu'


Halucinogen pentru toate  buzele dependente de hidratare intensa. Responsabil de culoarea verde este clorofila din uleiul extravirgin de canepa( plin de antioxidanti, caroten si o droaie de aminoacizi). Ati ghicit..se numara printre uleiurile mele preferate alaturi de catina si ricin. 
Consistenta fina, pana acum nu  s-a topit  in buzunar.


Acum si balsamul primit spre testare:


"Cu o consistenta mai tare si o culoare galben-portocalie datorata extractului uleios de catina, acest balsam este creat special pentru cei care iubesc catina si planta de aloe vera, infuzata aici in ulei de cocos. Contine ceara candelilla, unt de soia, unt de aloe vera, ulei de ricin, extract uleios de catina ".
Iar daca consistenta e tare, balsamul in contact cu buzele se topeste INSTANT. Este un ulei solid(adevarat pleonasm) daca il pot numi asa.


Buzele imi erau crapate de vantul primaverii, mai ceva  ca iarna. Ma piscau, usturau,  se descuamau. Aveam nevoie de un elixir! Ei bine a sosit ambalat impecabil, sigilat si nerabdator sa ma uimeasca cu  a lui textura PERFECTA. Curioasa l-am incercat, hidratarea este foarte intensa si nu se absoarbe repede in piele. Pana seara nu am mai simtit  nevoia sa il folosesc si  buzele reparate...Deci: hidratant si  foarte economic. As spune ca este mai  degraba un medicament, un tratament...nici decum un banal balsam de buze. As fi  vrut sa bag de  vina...dar*...


Later edit: varianta cu indulcitor pe care o comercializeaza Nedeia este destul de tricky... A fost gandita cumva pentru un partener iubitor de dulciuri? 


Nedeia, in ritmul asta vei da faliment, pe bune!:) Trebuie sa  creeze dependenta si sa se consume mai repede:) Ale tale tin o vesnicie. Te declar GURU in ale balsamurilor!!! The best ever!  The Greatest!:))


Dragele mele, oferta pentru balsamuri este foarte variata si zilele astea a apucat-o harnicia si inspiratia asa ca a  mai turnat doua portocale smotocite. Magazinul virtual il gasiti aici


Multumesc frumos Nedeia! Sper ca si celelalte  reviewuri sa fie pe masura asteptarilor!



2 comentarii:

  1. Nu minte, pe mine m-a innebunit cu balsamurile de buze de la Nedeia. Si daca nu mi-a zis de 10 ori despre ele si cat de "cele mai faine" sunt, atunci nu mi-a zis niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Atunci , Mona, te astept sa le si incerci :-))) pupici, Lore, si multumesc pentru ca ai fost "cobaiul" meu :)

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails