luni, 6 iunie 2011

Sibiu sau Timisoara? Unde sa merg?

Artboutique SibiuSunt pusa in situatia de a alege intre doua targuri care se desfasoara  in aceiasi perioada. Adica 18-19 iunie evident in locatii diferite.

Unul dintre targuri se afla la prima editie organizat de o amica virtuala pe care mi-ar place sa o cunosc in carne si oase. Totul se intampla pe langa fabrica  de bere in Timisoara. Este  vorba de Targul mainilor dibace. Din lipsa de fonduri promovarea nu este extraordinara dar nici nu se percepe taxa.  Insa sunt tentata pentru ca asa as putea sa revad  orasul si poate cateva persoane dragi daca sunt prin zona.
Celalalt targ, se organizeaza pe Promenade in Sibiu. Impresiile despre prima mea participare la ArtBoutique le puteti citi aici si aici.

In speranta ca ma ajutati sa ma hotarasc accept parerile Dvs. aici sau pe privat prin intermediul formularului de contact.

Deci Sibiu sau Timisoara?

12 comentarii:

  1. Eu zic ca Timisoara ar fi decizia corecta. Sunt convins ca targul Irinei si al lui Gab va fi mult mai fain decat oricare targ de profil. e facut cu multa dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  2. evident ca eu spun Sibiu!Macar ai cat de cat o certitudine ca merge treaba, pt ca ai mai fost si stii ca e un targ bine organizat, cu publicitate, in plus e mult mai aproape. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai la Timisoaraaaa!!!! Hai la Timisoaraaaaa!!!!
    De-abia astept sa te vad face to face.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai, hai, hai!!!!! LA Timisoara, of course! Stii cum se zice: azi in timisora, maine in toata tara :) adica lansare garantata!!!
    Ofer si cazare daca ai nevoie, printre gangureli si spectacole de tanc.
    Sa vii cu muuuuuulte sampoane si sapunuri ca am zis de tine la toata lumea!

    RăspundețiȘtergere
  5. ioi..tentanta propunere:D

    RăspundețiȘtergere
  6. prietena mea sibianca acum hunedoreanca m-ar lua din fata casei cu masina:D este o decizie grea: confort si transport mai ieftin versus trenuri, tras de ditamai geamantanul.

    Oare am Irina ofera masa?

    RăspundețiȘtergere
  7. stiu cum e cu lucrurile facute cu multa dragoste si cred ca targul merita o sansa. Chiar de nu as vinde , cred ca e important sa ii cunosc pe timisoreni  fata-n fata

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu as vrea sa te intalnesc si sa iti cunosc pruncii <3

    RăspundețiȘtergere
  9. Evident Timisoara...de ce... pentru ca particip si eu la Targ si pentru ca poate "trocuim " ceva marfa :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte mult mi-au plăcut produsele. Deabea aștept să încerc săpunul Sicilia. Și un link: http://orin-mylife.blogspot.com/2011/06/art-boutique-sibiu.html

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails