vineri, 23 martie 2012

Gama: Hello KITO ( その他 )

Nu mai este o noutate ca ma intereseaza orice privind subiectul Japonia. De la cultura la economie si de la arhitectura la arta conceptuala. Yuko Sumizu va spune ceva? Probabil ca nu, insa ea este cea care a dat viata personajului White Kitty, printesa inconfundabila a mascotelor kawaii( drăguț - in japoneza). Acum cunoscuta sub brandul Hello Kitty a cucerit inimile tuturor fetitelor, inclusiv alei mele. Cand am gasit formele nu am ezitat nicio clipa sa le cumpar.Vreau sclipici in ochii copiilor mei! Vreau sclipici in ochii copiilor vostri!

De ce Kito si nu Kitty? In slang japonezii uneori folosesc kito in loc de neko(pisica)

Va prezint o minunatie de ciocolata, numai bună de spălat mănuțele atât de preocupate de pipăit, descoperit și ademenit praful și mizeria. AMAI(dulce) KITO las totul in seama ta!


Ingrediente: Uleiuri saponificate de masline, ricin, cocos, unt de cacao nefiltrat, unt de shea nerafinat , macerat de musețel




Din poiana florilor si a plantatiilor de portocal vine Bîz Bîzz KITO. Acelasi sapun pe care il pregatisem in campania de strangere de fonduri pentru Bibi, acum intr-o forma mai vesela si prietenoasa.



Uleiuri saponificate de masline, ricin, cocos, unt de cacao, unt de shea nerafinat , macerat de musețel, polen, ulei esential de portocale

Si nu in cele din urma pisicutele relaxate, satule de atata fuga dupa soricei natrusnici sortiți sa ajunga oricum capcana pisicutei vesele
 Yukai( vesel) KITO



Uleiuri saponificate de masline, ricin, cocos, unt de cacao, unt de shea nerafinat , macerat de musețel, perle de jojoba, ulei esential de lavanda

Si ca o veste buna pentru copilasi vostri, va promit ca nu ma opresc aici cu gama. Asa ca stati pe aproape. In maxim o saptamana pisicutele se vor cățăra in magazin :)

7 comentarii:

  1. Incercat pe pielea mea si a lui Bibi - Biz Biz Kito- ne place muuuuuuuuult!: e un sapun care face o spuma deasa si delicata, e cremos si miroase delicat a portocale - imi aduce aminte de copilarie.De fiecare data cand incerc un sapun nou de la Lore, devine preferatul meu. Atunci cand comand in magazin, mi-e greu sa ma hotarasc pe care sa-l comand mai intai.
    Felicitari, Lore - faci o treaba minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine suna gama asta! Si foarte bine arata blogul, l-ai spalat cumva cu sapunurile KITO? :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma uimesti de fiecare data. Prezentarea e fantastica si sunt convinsa ca sapunurile sunt dementiale ca de obicei. Way to go Loree!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce frumoase sunt, sigur ma abonez si eu la ele ca fii-mea inca e certata cu baia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thea se spala cu AMAI pe spate si cu Biz Bizz pe partea din fata a corpului. Nu ma intreba de ce...:))

      Ștergere
  5. Aşa-i că nu sînt doar pentru copii?! Că eu sînt fan declarat Hello Kitty (sau Kito) şi alt fan Luthelo şi cînd am văzut pisicuţele alea cu levănţică la purtător m-am înmuiat toată... şi eu vreeeaaauuu! Mă pot prosti ca un copil dacă trebuie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orin, ce crezi ca eu nu ma spal cu ala? Miercuri ajung in sibiu. Daca vrei ceva suna-ma :)

      Ștergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails