sâmbătă, 14 aprilie 2012

Paste Fericit caci Hristos a Inviat!

Niciodata nu e tarziu sa iti ceri iertare pentru greselile facute, dar intotdeauna e foarte greu sa ii privesti in ochi pe cei carora le-ai gresit. Acesta este momentul cel mai potrivit pentru a regreta raul facut si pentru a rosti cuvintele: IARTA-MA. Si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Vreau sa cer iertare celor carora le-am gresit, cu voie sau fara de voie. Iar daca am nedreptatit pe cineva, nu faceti ca mine. Iar daca nu am ajutat pe cineva, nu faceti ca mine. Iar daca nu am reusit sa va arat ce e bine si ce e rau, iertati-ma. Iar daca ati putut trece peste relele mele VA MULTUMESC si nu uitati ca intotdeauna comunicarea este cheia rezolvarii tuturor problemelor.

Va oferim un ou vopsit natural cu coji de ceapa galbena,rosie si clorofila.  Pentru luciu am folosit ulei de cocos. Ciocniti cu noi si bucurati-va! HRISTOS a INVIAT!
 

5 comentarii:

  1. Adevarat a-nviat!
    Uite si link-ul, sper ca asta e.
    http://sapundecasa.wordpress.com/2011/07/03/totusi-cat-de-natural-inseamna-100-natural/

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu iti imparasesc punctul de vedere intru totul dar am preferat sa iti raspund in privat. Nici pe blogul tau si nici aici. Poate ca asa e mai civilizat sa imi exprim punctul de vedere si nici nu ar crede nimeni ca vreau sa iti furr clientii si sa arunc cu noroi in tine. Suntem colege nu dusmani

    RăspundețiȘtergere
  3. Loredana, sunt uimita, credeam ca am vorbit si am stabilit deja... De unde pana unde ideea cu furatul clientilor si aruncatul cu noroi.... Doamne! Ca doar suntem liberi sa avem fiecare puncte de vedere, nu? Dar de aici si pana la... ce zici tu, e cale lunga, lunga.
    Oricum, imi pare bine ca ne-am cunoscut , eu te-am adaugat si in blogroll, caci imi place ce vad pe blogul tau. :)
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails