duminică, 14 iulie 2013

4 ani cu Luthelo - MULTUMESC!

Dupa ce am scris un mesaj kilometric am avut o revelatie.
Nu stiu daca ati citit vreodata despre numerologie. Numerologia tine prea putin de artele divinatorii, ea fiind o stiinta ezoterica alaturi de astrologie, chiromantie, grafologie etc., care ofera date despre fiecare individ si ajuta sa creezi un tablou al personalitatii si destinului la care fiecare este predispus. 

Eu acum dupa patru ani am constientizat un lucru pe care oarecum il simteam, intuiam, cunoasteam. Viata mea a inceput cu Luthelo.
Acesta a fost inceputul meu.
Deschiderea mea catre autonomie, recunoastere, apreciere, creativitate. Cand am implinit 28 de ani (2+8=10, 1+0= 1). Numerologia dupa acest calcul simplu se rezuma la un numar care semnifica ceva. Cand am implinit 28 de ani Luthelo a implinit un an. La 29 de ani (2+9=11, 1+1=2) Luthelo a implinit doi ani. Cand am implinit 30 de ani (3+0) Luthelo sarbatorea trei ani! Anul acesta, peste doua zile, implinesc 31 de ani (3+1=4). 

Ati inteles, nu?  Cinstiti un pahar cu mine!
Luthelo mi-a adus tot ce era nevoie ca eu sa ma simt implinita. Si acum mai bine de un an, a intrat in viata mea un domn care inca de atunci mi-a adus numai bucurie in suflet. Este tot ce mi-am putut dori. Langa el vreau sa imbatranesc si sa mai sarbatoresc multi, multi ani, Luthelo! Asa ma simt implinita si pe plan personal.

Intr-un mesaj, un client care nu stia prea multe despre Luthelo a mentionat fraza: "compania Dvs". Eu nu sunt o companie.
Eu sunt un OM.
Omul din spatele unei mici afaceri. Sunt mainile care creeaza, toarna, taie, stampileaza si impacheteaza manual totul. Sunt cea din spatele corespondentei virtuale. Sunt cea care preia comenzile si cea care va suna pentru confirmari. Pe langa asta tot eu sunt aceea care expediaza personal coletele sau le livreaza personal. Eu sunt producatorul cu care va intalniti la targuri. Eu sunt LUTHELO! Eu si copilasii mei, caci si ei sunt o parte din mine. Si fara ei, nu as fi inceput nimic. 

Va multumesc tuturor pentru intelegere, recunoastere, incurajare si apreciere. Si va rog sa ma iertati daca uneori mai gresesc. Sunt om. Iar cine nu munceste, nu greseste! 

Scuzati mesajul haotic. Astazi pentru mine a fost o zi extrem de intensa si emotionanta. Asa ca mine. :)

Va invit inca de acum la o felie de tort virtuala. Am cerut un tort foarte simplu si am primit mai mult decat imi puteam dori: o semiluna!

Le multumesc in mod special Alinei Grigore pentru ca m-a ajutat sa dau drumul blogului si magazinului virtual. Ea s-a ocupat de designul acestora. Florianei Barbu pentru fotografiile de produs si Oanei Boureanu pentru organizarea zi de zi. Va multumesc din suflet. Fara voi nu as fi ajuns atat de departe. Ajutorul lor a fost intotdeauna neconditionat.

Later edit 18.07.2014:

Mi-am dat seama acum ca am sarit peste un an. Am crescut intr-un an cati altii in doi :))))) Cine stie, poate anul viitor voi sarbatori de parca Luthelo ar avea 10 :))))))
Ma bucur ca sunteti alaturi de mine! 





3 comentarii:

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails