vineri, 15 august 2014

Emulsia pentru ten gras si cu probleme - LILLA

Cea mai recenta noutate a sezonului, emulsia pentru ten gras Lilla, e acum disponibila in magazin si gata de livrare. Reactiile entuziaste de la primii clienti, care au revenit cu comenzi imediat dupa ce au incercat-o, m-au facut sa pregatesc deja al doilea lot. Efectele benefice ale mult cerutei creme pentru ten gras Lilla se bazeaza pe actiunea conjugata a mai multor ingrediente naturale pe care vi le descriu mai jos.

Hidrolatul de lavanda calmeaza si ingrijeste tenul acneic, gras sau cu pori dilatati. Are efect calmant, dezinfectant si astringent. 

In cosmetica, uleiul vegetal de chimen negru este recunoscut pentru proprietatile anti-age, calmante, hranitoare si are un rol activ in tratarea acneei. In plus, acest ulei previne formarea punctelor negre.

Absolutul de violete se recomanda in cazul acneei, veziculelor, ranilor minore si inflamatiei pielii. Stimuleaza microcirculatia de la nivelul epidermei, iar pielea devine mai elastica si ferma.

Uleiul esential de Tea Tree are proprietati antibacteriene, antifungice si antivirale puternice. Lupta eficient impotriva acneei, a infectiilor fungice si a psoriazisului.

Emulsia este foarte usoara, intra repede in piele, iar mirosul este ierbos-floral.

INCI: Nigella Sativa Seed Oil (ulei de chimen negru bio), Lavandula Augustifolia Flower Water (apa florala de lavanda), Glyceryl Stearate, Potassium stearate (ceara emulsifianta), Viola Adorata (absolut de violete), Melaleuca Alternifolia (ulei esential de Tea Tree), Tocopheryl Acetate (vitamina E), Naticide (conservant natural agreat EcoCert)

Dupa deschidere emulsia se pastreaza la frigider.

Valabilitate dupa deschidere: 3 luni.

30 ml



2 comentarii:

  1. Foarte faina reteta acestei creme ! Este important ca nu contine ingrediente comedogene si absolutul de violete o face si mai atragatoare :) E pe wishlist - Felicitari ! Ar fi extraordinar daca ar fi imbogatita si cu acizi din fructe, extract din scoarta de salcie si niacinamida de sursa naturala.

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails