sâmbătă, 5 februarie 2011

LOVE BOOM - catina si shea


Ingrediente: uleiuri saponificate de masline, unt shea, catina, cocos, unt cacao, samburi struguri, ulei esential de geraniu si portocale

Bland si delicat cu pielea, mainile se vor indragosti de forma de inimioara(100gr) iar nasul Dvs de mirosul sublim, fresh dar si suav.

In reteta a fost inlocuit uleiul de palmier cu unt de cacao, deci dpdv calitativ net superior dar si prietenos cu mediul.

Untul de shea se dovedeşte a fi la fel, dacă nu mai eficace decât majoritatea cremelor hidratante din comerţ care costa o avere.
Mulţumită virtuţilor sale hidratante şi protectoare untul de shea este ideal pentru tenul uscat, ceea ce îl face un produs ideal pentru îngrijirea tenului.

Catina contine multiple minerale, microelemente, aminoacizi esentiali, 8 tipuri de caroten. Are proprietati de reintinerire si reda elasticitatea pielii.

Uleiul esential de portocale opreste dezvoltarea bacteriilor la nivelul pielii si are rol calmant. Mirosul uleiului esential de portocale are rol relaxant.

Uleiul esential de geraniu este benefic pentru orice tip de piele. Hraneste pielea uscata, nu irita pielea sensibila, echilibreaza secretia de sebum si chiar poate ajuta la tratarea acneei.

V-am convins?



2 comentarii:

  1. Lore, e foarte frumos sapunelul asa, in forma de inima si imbietor in ceea ce priveste uleiul de catina dar, uleiul de palmier de ce l-ai inlocuit, el nu e prietenos cu mediul ?

    RăspundețiȘtergere
  2. da, am mai scris de ce renunt la palmier. Nu pot oferi ceva natural distrugand natura

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails