marți, 29 martie 2011

Impresii de la targ - partea II

Cum am promis revin cu cateva imagini de la targul ArtiqueBoutique din Sibiu. Il rugasem pe Costi, sotul Ioanei sa ii fotografieze pe colegii din jurul meu.

As vrea sa incep cu Szabo Maria care a personalizat pentru mine o cutie de bijuterii.  Masa ei era atat, dar atat de colorata si vesela incat nu ma mir ca a vandut atat de bine. Asa ca daca cautati o esarfa, pahare pictate, cutii de bijuterii din lemn de asemenea pictate manual. Magazinul ei virtual il gasiti aici sau pe Breslo.



Iar aici e Maria :



Vecina din dreapta ei Mezoart, care se ocupa cu aproape aceleasi indelednciri( acum mi-e si ciuda ca nu am stat mai mult de vorba cu Monika si Razvan)


sa nu uitam de Anita o artista desarvarsita. Insist sa ii rasfoiti blogul mai ales la sectiunea de haine :D


Cine ar fi crezut ca ma voi intalni cu prietena prietenei mele, prietena comuna ...i-am recunoscut fetita apoi lampile. Stiam de existenta ei de mai bine de 5 ani si sunt sanse mari sa ne revedem la o iarba verde si-o migdala:


Nu va puteti imagina cat de misto sunt perinile in realitate!!! Este vorba de Iulia cu a ei minune de 4 ani Hanah dar si Ioana de la Beggar cu genti,  tzoale de tot felul si un magazin in carne si oase in Deva( Magazen - de pe rafturile caruia in curand se pot achizitiona si sapunurile Luthelo ). Ioana if you read( arunca-l pe Matra in masina si pana la poarta mea sa nu va opriti :D - va astept la un spanac :P )

Din pacate nu am imagine in detaliu...masa Ioanei este urmatoarea dupa Hanahandmade...cu zoom se vad suporturile de haine si masa. Recomand!!! Recomand!!! Recomand!!!

Felicitari din nou organizatoarelor! A fost tare fain!
Abia astept sa ne reintalnim(un big hug si pentru Arabela) :X

3 comentarii:

  1. Magazinul de pe Breslo al Anitei:

    http://www.breslo.ro/Shop/anitabdesign

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos arata acest targ. Splendide si fotografiile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci mult Ina!

    @Jurnal Bio,a fost fain, curat si cald...iar baia aproape si foarte curata de asemenea :D

    Da, Ioana Mihai Nechifor si sotul ei s-au ocupat de fotografii

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails