marți, 1 martie 2011

TAG - 7 lucruri care nu le stiati despre mine

Dupa ce am citit acest Tag pe toate blogurile nu mi-a ramas decat sa il cersesc de la Laurita :))

Sa o luam in ordine cronologica

1. La 4 ani ma muscase cainele bunicilor de fata dupa ce i-am servit la "Taierea porcului" o lingurita de nisip in ochi. Da vroiam sa ii dau sa pape...de ce s-a suparat asa de tare. Inca mai am cicatricea si se vad si copciile :)

2. Inca imi amintesc de colegul meu din clasa I, fusesem in aceiasi banca un trimestru apoi l-au transferat parintii la Scoala nr.7 Liceul Sportiv. In clasa a IX eram eleva la Lic. Sportiv iar el se transferase la nu stiu ce club de fotbal. Acum e in lista mea de prieteni si nu voi da share la tag :))

3. La 11 ani am gasit niste bani ascunsi de care ai mei bag seama ca uitasera iar vacanta de vara a devenit "
The  biggest party ever". Descoperisem chiar o pivnita a unei gradinita unde i-am invatat pe toti copiii din curtea blocului sa fumeze. Aveam si periute, pasta de dinti, scaune...chiar si un wc imporovizat din caramizi :)) si si si un bostan cu lumanare.  Asta prin august cand ii speriam pe cei si mai mici ca sa nu ne desconspire ascunzisu. In final mama ma prinse insa nici in ziua de azi nu a aflat cand am luat. :)) Ca sa zic....o bataie meritata :)))))

4. In 1999 am plecat cu stopul la Budapesta pentru festivalul de muzica de pe insula dintre Buda si Pesta. Am plecat dimineata si la 10 seara dansam la "Faithless". Acolo ma imprietenisem cu un frantuz fotograf(o la la) si dupa multe scrisori am hotarat sa il revad la acelasi festival in 2000, unde am ajuns tot cu stopul, De fiecare data insotita de prieteni :)))))). Tot in 2000 ne despartisem si pana in 2001 nu m-am mai implicat in nicio relatie.

5. In 19 ianuarie 2001 l-am cunoscut pe Fat-Frumos. Love at first sight. La a doua intalnire ii marturisisem ca el este cel cu care imi doresc copil. De atunci suntem impreuna. Si avem 2 copii:))

6. Anul trecut in parc i-am tras un sut in fund unei mame care si-a zapacit copilul in bataie. Nu asta intentionam sa fac, dar mi-am iesit din minti. Si cred ca as repeta figura.

7. Probabil ca nu stiti ca fumam in jur de 2 pachete de tigari pe zi. In 2005 am renuntat cu tigarile in buzunar si de atunci nu mai fumez.

Tagul merge la Criticomamica si Adelle

5.

6 comentarii:

  1. Aoleu ! 2 pachete pe zi? Lore, treci la colt ! Si primesti si o palma peste fund ! :))) :*

    RăspundețiȘtergere
  2. super tare aia cu sutul in fund!! Bravo, Loredana!!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. go go Lore,,, toate mamicile de tip 6 din postare merita un sut in ...

    si veezi ca nu-s de acord cu inceputul..nu ai cersit nik...it was my pleasure

    RăspundețiȘtergere
  4. da, sunt razbunarea parintilor care ar fi facut la fel. E drept eu sunt mai impusiva. Insa copilul ala vroia pe tobogan :((

    RăspundețiȘtergere
  5. uaau, 19 ianuarie, de ziua mea :) sa fiti fericiti in continuare si sanatosi!

    iar cu partea cu tigarile .... argh.... bine ca te-ai lasat ca... te lasam noi cu bata-n mana!! :)

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails