luni, 11 aprilie 2011

500 vandute si o comanda personalizata CADOU

Astazi a fost o zi faina exceptand frigul de afara. Am pregatit colete, sapunarit la greu, expediat colete, multa joaca cu copiii, mancat frugal, din nou joaca  si 500 de articole vandute pe Breslo incepand din 20 noiembrie. In realitate mult mai multe, dau cum 500 suna bine doresc sa impartasesc aceasta bucurie cu voi prieteni  dragi, clienti, simpli cititori.

La targ sau alte circumstante mi-am dat seama ca acest blog este citit mult mai mult decat as fi crezut.

Asadar. am rugamintea sa lasati un simplu  coment daca ma cititi si eventual sa imi spuneti pe scurt cum ati aflat de mine. Drept rasplata voi oferi o comanda personalizata.
Inscrierile incep de acum si se termina exact in 19 aprilie. Domnul RANDOM extrage un castigator.

Va imbratisez si sunt nerabdatoare sa ofer 5 sapunuri exact asa cum le-ati visat~!~

46 de comentarii:

  1. Pe scurt? Bine, incerc.

    Cum lucru in domeniul numit stil de viata sanatos si munca de cercetare si informare e baza, din blog in blog am dat de Luthelo. De pe blog am nimerit in magazinas pe Breslo. Foarte sfioasa la inceput am urmarit ( si urmaresc in continuare) blogul in readerul de la Google. Apoi cu tupeu, am facut si comanda. La moment astept sa ia fratele salariul ca sa il jefuiesc de bani ca e randul lui sa plateasca pentru sapunuri naturale. :D

    Asa-i ca merit 5 sapunele? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Lore, felicitări!! Ştiu cât suflet pui în minunăţiile pe care le creezi aşa că pragul ăsta de 500 e cu atât mai important!

    Eu căutam informaţii despre untul de shea şi tot sărind din link în link şi din blog în blog am ajuns aici la tine. Mi-a plăcut tare mult, ştiu că am stat câtva timp să citesc toate postările.. apoi am ajuns pe Breslo and the rest is history. Evident că nu o să uit prima comandă (cu mici peripeţii :)), cum am aşteptat coletul cu sufletul la gură şi cum nu mă ma săturam mirosind săpunurile.

    Succes în continuare! :* :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Lilian...unul dintre primii mei clienti. Imi amintesc perfect:D Ma bucur ca te-au incantat.

    O posibilitate de a atinge natural mainile altor oameni:D Ma incanta acest gand...sau faptul ca pot fi adulmecata:D sau sau sau!

    Succes fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  4. vreau si eu sa imi incerc norocul. :D ... poate-poate...
    zau daca mai stiu cum am aflat de tine... de pe un blog cu siguranta, si mi-a luat vre-o 8 -9 luni pana sa ajung sa imi rasfat pielea cu un produs de-al tau... iar acum nu ma mai satur. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu, si eu! Povestea mea e mai greu de crezut, si cu atat mai speciala! Eu te-am cunoscut pe forumul Super Parinti, apoi mi-ai propus sa facem o campanie de testare a scutecelor refolosibile. In aceeasi zi, doream sa-mi cumpar niste sapunuri naturale, fiind incantata de un sapun primit cadou (nu stiu de cine era facut). Asa ca am cautat pe google, am dat de magazinul tau pe Breslo, am comandat, si a doua zi m-ai sunat foarte prietenoasa:"Salut Ioana, multumesc pentru comanda ta...etc!" Am fost confuza, nu stiam ca Luthelo=Lore de pe forum! Greu m-am prins...dupa ce am cercetat bine!:)) Iubesc foarte mult sapunurile tale, si nu numai (si uleiul de bebe, si hidratantul, si sampoanele, abia astept deodorantul...sunt superbe!)De mult visez si la o comanda personalizata, insa recunosc ca nu sunt inca pregatita financiar, asa ca nu cred ca exista o sansa mai buna pentru mine. Ce zici, nu-i asa ca eu sunt cea care merita sapunelele? Si sa vezi la ce combinatii ma gandesc...mnnnmnnn, mi-am facut pofta deja! Mult succes, spor la treaba si astept nerabdatoare aniversarea a 1000 de produse vandute!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bun gasit, din nou! :)

    Breslo este sursa placerilor mele ´sapunesti¨made in Luthelo si tare sint fericita! M-au atras numele sugubetze ale produselor si am concluzionat ca o fiinta atat de isteata in alegerea de nume ptr. produs, cu siguranta e si inspirata in alegerea si ordonarea ingredientelor:)Si am intuit bine!
    Te pretuiesc,nu numai pentru calitatea produselor tale,ci si pentru bunatatea si fraternitatea :) de care dati voi,breslasele dovada, promovandu-va neconditionat una pe cealalta.
    Sanatate,armonie in inima si in viitoarele produse!:)
    Irina Stoian,Iasi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari si la mai mare:)

    Mi-aduc aminte ca am aflat de tine anul trecut, pe cand am castigat amandoua (+ inca cateva familii cu puiutii lor) testarea Manducai, de la Adelle. Asa am aflat de blog-ul tau, de sapunurile naturale pe care le faci, insa spre rusinea mea, nu am comandat niciunul de la tine, incaaaa:p Dar zic eu ca este timp, asa-i, asa-i ? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. I found you because you found me :) And I'm very happy you did. I look forward to sharing one of your soaps with my readers some day

    RăspundețiȘtergere
  9. congragiuleishans my luv...la mai muuulte,stii bine k de la inceput te-am sustinut si am fost alaturi de tine..cu gandul dk cu fizicul nu s-a putut :))
    va iubesc la nebunie pe tine si cele 2 minuni ale tale..si tu stii asta..
    muuuaahh dulce!

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari! Ma bucur nespus de mult.
    Citesc cu mare placere tot ce postezi, mi se par informatii foarte valoroase si interesante, ca sa nu mai zic sanatoase :). Chiar daca nu scriu sau nu comentez mereu eu te urmaresc peste tot , pe facebook, aici, pe breslo... asa ca nu scapi deloc de mine :))))).
    Cred ca am aflat despre tine de pe super parinti, cand a organizat Alexandra concursul cu lotiunile de corp solide. Oricum ma bucur tare mult ca te-am cunoscut, chiar si virtual.
    Imi place tot ce-ai creat pana acum. Esti o scumpa. Pupici de ciocolata.
    Ally/mandrutaa

    RăspundețiȘtergere
  11. Te citesc si te-am descoperit cumparand un wrap de la tine:)

    Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  12. @c'bong dear dear c'bong...If Random selects you I would be happy offer you few soaps. You're an extraordinary person happy to share with us your experience over time in terms of manufacturing soap. Thank you!

    RăspundețiȘtergere
  13. eu am aflat de tine incercand sa cumpar un MeiTai- il vandusei deja dar mi-ai facut o invitatie sa ma alatur de pe forum- si asa a inceput o prietenie frumoasa!Iti doresc sa vinzi peste 1.000.000 ( si sa refaci mai repede sapunul BLU)

    RăspundețiȘtergere
  14. e deosebit ceea ce faci :)
    la cat mai multe produse minunate vandute

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am aflat de tine dintr-un blogroll cu siguranta. Pentru ca apoi sa ajung din nou la tine cautand informatii despre untul de shea. Din pacate inca nu am avut placerea sa folosesc niciun produs de-al tau, dar tare mi-ar placea! Mult spor in continuare! Alexandra/Alexa

    RăspundețiȘtergere
  16. :))
    Poate de data asta domnul Random o sa fie darnic si cu mine.
    Cum am aflat de tine?
    De pe blogul Dianei (poarta-ma.blogspot.com) care povestea cu mult drag despre sapunuri naturale. Si apoi am mai aflat de tine de la zoozie (blogulmeumediocru.blogspot.com).
    Apoi m-am bagat singura in seama :))

    Sa ajungi acolo unde tu iti doresti! :)
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna. Folosesc cu bucurie deodorantele tale fara miros. Te-am descoperit din doua surse, doua prietene. Una te-a recomandat pentru sapunuri (Alexandra) si la alta prietena acasa am descoperit si incercat un deodorant de-al tau, I love Mammut. Apoi a aparut produsul mult iubit de mine, deo Mama fara uleiuri esentiale. Il ador!!!
    Iulia

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu am dat de tine pe super parinti cand cautam informatii despre fabricarea sapunului.Intre timp m-am lasat de acest sport dupa cateva tentative nereusite si m-am indreptat catre alte ocupatii.
    Nu am testat inca sapunurile tale dar poate voi avea acum ocazia.la cat mai multe vanzari.

    RăspundețiȘtergere
  19. Felicitari. Eu cred ca am ajuns de pe un blog cu scutece refolosibile. Doresc sa incerc produsele tale de ceva timp, dar inca nu am ajuns. Acum este ocazia mea - si daca nu castig (dar ar trebui caci va fi ziua fiului meu pe 19:)) tot le incerc in curand. Multumesc pentru sansa si spor in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna,
    cum am aflat de Luthelo? Dintrun articol nemaipomenit despre 3 sapunarese extraordinare: Luthelo, Jovis si Marrilys. Acelasi articol m-a condus si la super-parinti.ro.
    Am gasit acel articol cautand informatii despre sapunurile naturale si citind acele randuri m-au facut curioasa sa-mi prepar primul meu sapun natural. Imca nu l-am facut :)), inca ma documentez.
    Multumesc Luthelo pentru ca mi-ai inspirat dorinta de a le oferi copiilor mei o parte din natura.

    RăspundețiȘtergere
  21. Si noua ne place Luthelo! noi am primit linga o comanda de scutece un mic cadou de luthelo, care imi place foarte mult fiindca scoate toate petele, nu imi usuca mina si pe deasupra mai este si naturala!

    RăspundețiȘtergere
  22. @g.cojocaru, de cand folosesti tu naturale? ca sa vad daca ma supar sau nu pe tine:D

    @ioana, imi amintesc faza...nici nu m-as fi gandit ca nu stiai ca ?Lore egal Luthelo:D

    @magdala,poate castigi si asa sigur te castig. Dau dependenta sapunurile astea

    @simone, printre primele care si-a pus pielea la bataie:D

    @ally, prima mea clienta de pe Breslo

    @draga Alexandra...trebuie sa ma apuc sa imi adun reviuwrile. Azi torn Cleo cu tarate..stiu cat de mult iti place.

    @Lore, sa te ajute Dzeu sa strangi banutii.

    @Alexa, poate ai ocazia acum :)

    @luthien cea cu 1000 de nickuri:))

    @iulia, primul meu produs cosmetic a fost deostick. Caut mereu si mereu sa imbunatatesc retetele si mai am asa de mult de invatat:) deo0ul crema a fost special creat pentru tine...asa s0a nascut deodorantul crema

    RăspundețiȘtergere
  23. @anonim, aai uitat sa te semnezi. Asa nu te pot adauga la random.

    RăspundețiȘtergere
  24. @majusvan draga LA MULTI ANI! si mult succes !!!

    @mokuspar, mie imi scoate si petele de menstra.
    Tare ma bucur ca iti place, iti recomand si sapunurile pentru ingrijire corporala :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Felicitari pentru frumoasa cifra de 500!Eu n-am comandat inca nimic marca Luthelo, dar citesc cu interes ce postezi si ce "produci", inca nu m-am hotarat pentru o comanda pe Breslo, sunt taaaare multe produse acolo din gama care ma intereseaza: deodorante solide, sampoane.
    Am aflat de Luthelo din diverse bloguri, printre primul fiind cel al Cojocarilor, Gabi facuse trimitere printr-un link la Luthelo.
    La cat mai multe produse car sa incante pielea si sufletele femeilor cu ingrediente naturale!

    RăspundețiȘtergere
  26. hehehei, de de comentarii!

    felicitările mele, mă bucur să văd că lumea apreciază lucrurile făcute cu mâinile și cu grijă!

    Blogul ți l-am descoperit tot căutând informații despre săpunurile fabricate la rece, apoi deodorant... am tot dat de tine. Apoi pe forumul super-părinți, unde tot pentru informații de-astea m-am înscris. M-am bucurat când, acum două zile, vorbind cu o nouă cunoștință despre săpunuri handmade te-a menționat entuziasmată.

    Așadar, ține-o tot așa, că-i de bine :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna,

    Eu am aflat de tine cautand un remediu pentru matreata. Avand ceva probleme cu ea, si cautand tot felul de remedii si produse, am dat de sapunul tau Ghrassoul, care de la prima samponare a reusit sa faca ce nu au facut peste 20 de produse cumparate in jumatate de an ( de cand ma lupt cu matreata ). Alte produse achizitionate de la tine si care m-au incantat sunt Cleopatra 2 in 1 si Pasarica fericita. Iar acum astept sa imi incasez salariul si sa pot lua de la tine deodorant, deoarece incerc de cateva luni sa nu le mai folosesc pe cele cu parabeni si alte ingrediente care ne fac rau.
    Multumesc inca o data pentru produse si pentru tot ce faci pentru noi, cele care ori avem 2 maini stangi ori nu avem timp.

    Gina Velicu

    P.S. Eu am achizitionat aceste produse combinandu-ma cu o colega, iar comanda a fost facuta de pe contul ei de pe Breslo.

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna ,
    Draga Lore, nu ma satur de atingerea fina a sapunurilor tale.Sunt pe terminate deja, dar din samponul solid pastrez o bucatica, de dragul mirosului.
    De nimerit, nu stiu care a nimerit pe care :)
    Totul a pornit de la Breslo...ma bucur ca sa intimplat asa.
    Iti doresc succes in continuare .

    RăspundețiȘtergere
  29. Felicitari si mult success in continuare!
    Eu mai intai am aflat de breslo.ro de pe blogul Gabrielei ( manie.ro) si apoi am descoperit si blogurile personale ale artizanilor :)

    ... Iti citesc cu placere blogul pentru ca ofera o gramada de informatii folositoare si detalii despre produsele tale ... mi-au placut toate produsele marca luthelo folosite pana acum ( inca mai am de incercat cateva produse) si in cazul in care as castiga as alege un produs gata personalizat de tine, adica din produsele standard :)

    RăspundețiȘtergere
  30. Lorreeeee la cat mai multe produse, sai ai inspiratie si putere de munca...eu te-am cunoscut de pe blogul Inei T, apoi te-am luat si la mine pe blog..si uite ca mi-esti tare draga si te admir pt ce faci . Am avut ocazia sa incerc si doua din produsele tale, de care sunt ff multumita. Succes pe mai departe.

    P.S: nu ma contoriza in concurs, e bine sa aiba sanse si cele care nu au incercat inca minunatiile LUTHELO...eu una sunt printre norocoasele care s-au rasfatat cu ele..si inca o fac :):):)
    o zi faina

    RăspundețiȘtergere
  31. De ieri dau roata la subiect cautandu-mi cuvintele...

    Ce pot sa ii urez unei sapunarese la aniversare? ...La mai multe sapunuri creeate si la mai multe vandute, toate macar la fel de bune ca cele de pana acum! :X
    Ce pot sa ii urez unei prietene la aniversare? ... Tot ce iti doresti sa se implineasca si un pic peste?

    RăspundețiȘtergere
  32. @Irinaaa Irinaaa draga, chiar asteptam cel putin o sapunareasa...ba chiar mai multe:D Daca nu castighezi poate ne trocalim :D

    RăspundețiȘtergere
  33. @Gina Velicu, intr-adevar Ghrassoul are cateva ingrediente antimatreata. Acum este la tras in chip primul meu sampon antimatreata...cu un boom de ingrediente antimatreata:D Stay tuned!

    RăspundețiȘtergere
  34. @bemka, eu inca iti datorez cateva sapunele:D
    @Mada, te astept de fiecare data cu acelasi drag:)
    @Laurita, esti inscrisa:d
    @Onush, ^_^

    RăspundețiȘtergere
  35. eu am ajuns aici din blog in blog cautand creatori de produse naturale homemade... si uite asa s-a nascut, zic eu, o colaborare frumoasa...

    RăspundețiȘtergere
  36. Eu iti doresc din suflet ca acest 500 sa se multiplice de 1 milion de ori si sa ajungi la ce ti-am urat eu mai de mult in privat:-)

    Cum am cunoscut-o eu pe Lore? Hm, recunosc ca mi-a luat ceva timp sa imi amintesc, si cred ca totul a pornit de la Catalin caruia m-am hotarat sa ii trimit o papusa si de la bazarul lui Cata de unde am luat niste rochite superbe postate de tine, pe care le pastrez cu mult drag si acum.Asta a fost inceputul, iar ce a urmat a fost neasteptat si s-a dezvoltat pas cu pas. Acum reusesc sa imi fac si sapunurile de uz personal datorita tie si sunt convinsa ca mai am de invatat 1000 de lucruri in continuare, de aceea citesc cu constiinciozitate acest blog.

    1000 de pupici pentru tine, Lu si Thea.

    RăspundețiȘtergere
  37. Am dat de blogul tau mai demult si l-am salvat in favorites, l-am redescoperit insa acum doua luni cautand informatii despre untul de shea. Intre timp am ajuns si in magazinul de pe Breslo si am facut prima comanda de sapunuri acum o luna, acum sunt la a doua. Am numai cuvinte de lauda la sapunuri si abia astept sa incerc noile produse comandate. Mult spor si inspiratie.
    Ana Popa

    RăspundețiȘtergere
  38. buna. eu te stiu de pe celalalt blog al tau. te citesc constant si zilele astea chiar ma gandeam ca mi-ar trebui "ceva", o crema, un sapun, care sa-mi repare mainele care sunt foarte aspre si crapate.
    Cat mai multe produse vandute iti urez draga LuTheLo :).

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna, am aflat despre tine citind pe un blog o recenzie a sapunurilor Luthelo si de atunci nu mai am pace :).Am comandat pe Breslo si am fost foarte incantata sa constat ca pielea poate ramene fina dupa folosirea unui sapun :). Pot spune ca fetita mea este si ea fan Luthelo :).

    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  40. La peste 40 de comentarii ce mai putem adauga noi...

    Imensa noastra consideratie.

    Multumim Luthelo !!! :)

    RăspundețiȘtergere
  41. Draga mea, felicitari ! La cat mai multe sapunuri minunate ! :)

    RăspundețiȘtergere
  42. Pe minew "anonim" ma cheama Cristina Barbu. Scuze pentru faptul ca am uitat sa ma semnez.

    RăspundețiȘtergere
  43. Lore..tu nu te ostoi:) veci...de asta-mi place de tine..ms de inscriere, dragut din partea ta:)

    RăspundețiȘtergere
  44. Stiu ca a trecut demuuult perioada propusa de tine de a scrie cum am auzit de tine. Eu hoinaream acum pe blog-ul tau (desi am de lucru, te tradus ceva, pur si simplu nu imi gasesc energia suficienta sa incep. So, m-am gandit sa ma relaxez cu Luthelo) si am dat de acest post. Eu am dat de tine chiar intamplator. Nici nu mai stiu pe al cui blog am citit despre tine - Anteprenoriat la feminin, sau ceva de genul. Imi place mult idea, so am inceput sa citesc. Cand am vazut si cu ce te ocupi, de fapt :D eu eram intr-o cautare de produse naturale, in care sa am incredere. Asta a fost prin Octombrie 2015. Si de atunci, m-am indragostit de tot ceea ce faci. Imi place sa te urmaresc si pe blog - ma inspiri. Mult succes in continuare! Anca Ioana T.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. octombrie 2014 :))
      Iti multumesc pentru cuvintele calde. Un rasfat pentru urechile mele :)

      Ștergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails