vineri, 25 aprilie 2014

Dragi parinti, sunteti mintiti!

Sa iti pui viata in mainile unui medic, orbeste, e o prostie! Si cand e vorba de viata copiilor tai pentru care esti responsabil cu atat mai mult. Este vorba despre decizii care le pot afecta viata ireversibil. Macar asumati-va raspunderea in cunostiinta de cauza.

Este foarte comod, bineinteles sa iei de-a gata ce iti spune un medic( care fie are o agenda, fie nu s-a informat destul, fie nu il intereseaza devreme ce nu il afecteaza direct). Zic ca e comod sa iei de-a gata pentru ca documentarea  insemna ca fiecare dintre noi sa ne petrecem ore, zile, luni pentru a afla care este defapt adevarul din spatele mafiei Big Farma. Cel putin asta este parerea mea, nu e nevoie sa o impartasiti.

Am gasit un articol foarte bine documentat si indraznet care ar putea sa va raspunda la cateva din intrebarile voastre.


http://piersicuta.blogspot.de/2014/04/dragi-parinti-sunteti-mintiti.html

later edit: In fiecare an in aprilie, in saptamana mondiala a vaccinarii vei auzi propaganda pro vaccinare. Medici care apar la radio sau care distribuie pe retelele sociale articole despre importanta vaccinari. Vei intalni metode de intimidare la inscrierea in gradinite si scolii. Vor incerca sa va influenteze folosind o arma simpla si sigura: frica!

Zilele acestea a aparut pe pagina unei televiziuni un articol despre pericolul poliomielitei. Va invit de asemenea sa cititi un articol despre cum vaccinul anti-polio cauzeaza in primul rand defapt paralizia:

 http://www.greenmedinfo.com/blog/polio-vaccines-now-1-cause-polio-paralysis


"INTUÍȚIE, intuiții, s. f. 1. Capacitatea conștiinței de a descoperi, pe cale rațională (în mod spontan), esența, sensul unei probleme, al unui obiect. Principiu didactic conform căruia procesul predării și însușirii cunoștințelor trebuie să pornească de la reflectarea senzorială nemijlocită a obiectelor și fenomenelor studiate. 2. Descoperire bruscă, neașteptată, a unui adevăr, a unei soluții etc. Inspirație, presentiment. Pătrundere instinctivă în esența unui lucru."

Dragi parinti, AVETI INCREDERE DOAR IN INTUITIA VOASTRA, ea va duce intotdeauna direct la esenta si adevarul lucrurilor!!!


Primul pas e decizia, al doilea pas ceva mai greu este sustinerea deciziei cu argumente. Eu va invit sa va luati timp, sa studiati si sa va ganditi ca nu e nevoie sa dati explicatii nimanui pentru o hotarare cu care sunteti impacati sufleteste. 

12 comentarii:

  1. Doar in romania exista campanii din astea AnTi vaccin!! Vaccinurile sunt eficiente, evident sunt cazuri in care apar reactio adverse... In cazurile in care vaccinurile au fost facute necurespunzator, adica pacientul in cauza suferea de ceva in acea perioada-gen banala raceala-evident vor exista probleme... Stiati ca sunt raportate cazuri de alergie la ... Sperma?!? Da, la sperma... Cazuri mortale chiar. vaccinati va copii! Suntem in secolul 21, informati va din surse stiintofice si nu din ce zice ca a auzit x sau y pe dupa blocuri, la o cafea sau dintr un articol de patanii transmise din gura in gura!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Campanii anti-vaccine:
      - cu un simplu search ai fi aflat si tu: https://www.facebook.com/AntiAntiVaccine
      http://www.skepdic.com/antivaccination.html - si vezi pe pagina lor vreo 15 tari care s-au inscris la miscarea asta. asta asa...doua cuvinte cheie si doua clickuri. Te numeri totusi printre cei care asteapta sub nas raspunsurile. De-a gata cum le-am numit? E mai comod, stiu :)

      Ștergere
    2. Ce vorbesti, Irina???Ia cauta un pic informatii despre simpozioanele ce au loc anual in marile orase ale Europei.In germana, spre exemplu ;)

      Ștergere
  2. "In only one respect is my message the same as the anti-vaccine activists: Educate yourself. But while they mean “Read all these websites that support our position”, I suggest you should learnwhat the scientific community says. Learn how the immune system works. Go read about the history of disease before vaccines, and talk to older people who grew up when polio, measles, and other diseases couldn’t be prevented. Go read about how vaccines are developed, and how they work" (eu as face si asta!)http://www.iflscience.com/health-and-medicine/dear-parents-you-are-being-lied

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Irina, pe bune daca inteleg. Ai scris doua comentarii in care faci o recomandare de absolut bun simt: " sa ne informam din surse stiintifice nu din ce zice x sau y pe dupa blocuri...etc) . Sunt total de accord! Si mai apoi ne indemni, cu un citat, sa vorbim cu batrani despre acelasi subiect. Cum vine asta? Pai de ce as vorbi cu ei cand ma pot documenta. Nu e si asta tot un soi de discutie de dupa blocuri? Te contrazici singura.

      Cat despre: "Go read about how vaccines are developed, and how they work" ....da Irina...tocmai asta am facut. am facut-o foarte meticulos si am ajuns la concluzia si alegerea de acum.

      Acum te voi paragrafa"Vaccinurile sunt eficiente, evident sunt cazuri in care apar reactio adverse."

      De ce e asa de evident, imi poti raspunde?

      Te paragrafez din nou: "In cazurile in care vaccinurile au fost facute necurespunzator, adica pacientul in cauza suferea de ceva in acea perioada-gen banala raceala-evident vor exista probleme"

      si te intreb: dar de ce naiba medicul nu face o anamneza corecta si tinand cont de raceala aia banala totusi hotaraste sa vaccineze? De ce ii pune viata in pericol pentru o banala raceala?

      Astept cu interes raspunsurile tale, bineinteles cat se poate de documentate, nu raspunsuri nesustinute ca la o cafea :) Si mai am apoi ceva intrebari pentru tine, poate ma vei convinge sa renunt la alegerea mea, in secolul XXI, atat de iresponsabila in ochii tai. ;)

      Ștergere
  3. Din perspectiva unei mamici cu un copil vatamat de vaccinuri lucrurile se vad altfel. Medicii vaccineaza cu ochii inchisi, nu-i intereseaza nicio anamneza, iar cand te duci la ei dupa aceea sa iti explice de ce copilul a tipat 3 ore dupa vaccin si zile intregi dupa aceea a gemut neconsolat si acum isi tine capul ciudat sau face spasme laringo-faringiene si se sufoca, ti se spune ca "mai toti copiii reactioneaza la vaccin, e normal" (!!!), nu se completeaza nicio fisa RAPI si nu se raporteaza niciun efect secundar (pai ce, o fi vreun medic prost sa-si asume raspunderea???). Si in statistici apare ca vaccinurile sunt "sigure", lasa doar roseata la locul injectiei si dau un pic de febra (iar acolo, nu cumva corpul sa faca eforturi sa se dezintoxice, ca ne sfatuiesc medicii sa bagam repede supozitor antitermic, sa-i luam organismulu chiar orice posibilitate de a se apara la atacul biologic!!). Or fi mamicile nedormite si obosite, dar chiar tampite nu sunt, ori odata ce au reusit sa constientizeze ce se intampla cu adevarat cu vaccinarea, nu se mai apropie nici o armata cu seringa de copil!
    Ah, iar cliseul asta (exprimat cu atata dispret) despre "campanii antivaccinare" este iar spalatura de creieri. E vorba de o atitudine a parintilor informati si a medicilor curajosi. Inca de 250 de ani exista mereu grupe de medici, specialisti care vorbesc si scriu carti impotriva vaccinarii, vezi si cartile din anii 1920 despre escrocheriile lui Pasteur etc. Vaccinarea obligatorie a fost anulata datorita unei asociatii de medici curajosi din Elvetia, care a demonstrat ca aveau mai multi bolnavi in urma vaccinarii decat inainte! Pe vremea aceea medicii se pare ca mai aveau o umbra de constiinta.
    Orice parinte responsabil trebuie sa-si faca temele constiincios si nu sa inghita "gogoasa fierbinte" servita de autoritati si de cei care se umfla de miliarde pe spinarea copiilor nostri.
    Feli

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu as vrea sa stiu mai degraba daca stie cineva vreun medic care sa completeze fisa inainte de vaccina, mai apoi sa semneze si parafeze cu toate datele despre vaccinul care urmeaza sa fie administrat in care mentioneaza si efectele adverse posibile si ca isi asuma raspunderea pentru orice i s-ar intampla pacientului :)

      @Feli poate ai idee cum se numeste fisa ca imi scapa :)

      Ștergere
    2. Loredana, daca gasesti vreun doctor care semneaza de bunavoie declaratia asta, sa ma anunti ;-)

      http://piersicuta.blogspot.de/2013/02/declaratie-de-semnat-de-catre-medicul.html

      Ștergere
  4. Mie mi se pare foarte foarte trist sa ajungem sa nu mai avem incredere in doctori. Nu zic sa avem incredere oarba, eu intotdeauna imi fac si propriul research, dar fata de orice blogger care scrie ce vrea si da cate link-uri vrea, un medic e un medic. Daca patim ceva, la cine apelam de urgenta?
    Eu o luasem razna citind despre vaccinuri. Pentru ca gaseam si articole cu argumente plauzibile, dar erau scrise de cineva despre care nu stiam nimic. Pur si simplu un om care se da cu parerea. Oricat de puternice par argumentele cuiva despre vaccinare, eu intotdeauna verific sursa. Si vreau sa vad ca omul respectiv are studii medicale. Ca iau decizia potrivita pentru copilul meu bazandu-ma pe ceva concret. Nu doar pe niste articole de pe internet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar ce ai face daca ai intalni si medici contra-vaccinare? Un medic care sa confirme ce spune un blogger oarecare?

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna seara,

    Exista o parere avizata despre vaccinuri mai bine spus impotriva vaccinarii scrisa de un doctor roman:
    Vaccinurile: prevenţie sau boală? O nouă patologie pediatrica, de Dr. Christa Todea – Gross- va rog sa o cititi ca nu o sa va mai trebuiasca sa faceti vaccin la copilasi
    Aici gasiti link-ul unde aveti cartea in format electronic
    http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0CEYQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.ortodoxiatinerilor.ro%2FVaccinurile.pdf&ei=_aNiU6nPCoHMygPU1oKoBw&usg=AFQjCNGTKontzv0lS14-Tii_ENS6BGLhrg
    Aura

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails