duminică, 2 ianuarie 2011

Cadoul de sub brad - INCEPTION

Photobucket

Inception. Inceputul timid al unei domnisoare minunate in a lansa un parfum 100% natural pe piata romanesca.
Spre marea mea bucurie am gasit si eu unul sub brad si a mirosit mai bine decat orice aroma cu care v-ati obisnuit in jurul sarbatorilor. Daca ar fi fost o mostra neetichetata as fi crezut ca e vorba de o noua aroma semnata Coco Channel, parfumierul fascinat de combinatile inedite care nu tinea cont de nici o regula si adora sa experimenteze la nesfarsit.

Notele inalte ale acestui parfum sunt puse in evidenta de apa florala de verbina dar si de uleiul esential de portocale. Convingator,nu?Notele de mijloc sunt sustinute de apa florala de iasomie...floarea care tine-n loc si ingerii. Nu lipseste extractul de pepene galben iar notele de final le simt chiar si dupa 3-4 ore: patchouli(un afrodisiac recunoscut), lavanda si si si mai e ceva ...mai reflecta un sarm inocent si atrage datorita acordului fructat si jucaus de piersica si scortisoara

Ca orice parfum si acesta tainuiseste o poveste. Povestea unei femei care isi traieste propria viata prin fiecare gest, in sensul deplin al cuvantului. Acesta este parfumul meu: vesel dar si misterios. Si mai poate fi parfumul oricarei femei se reinventeaza. Al unei femei plina de inspiratie. Il ador! Sper sa nu schimbe ceva la el vreodata!

Tin sa ii multumesc creatoarei acestui parfum minunat, Diana Bolojan - autoarea blogului Totul despre aromaterapie. M-a surprins si impresionat in cel mai frumos mod cu putinta!

5 comentarii:

  1. Sa-l stapanesti cu placere,cadoul.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa-l folosesti sanatoasa, scumpa mea ! Multumesc mult pentru aprecieri ! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Parfumurile fresh sunt clar pe gustul femeilor active:)

    Multumesc Mos Diana

    RăspundețiȘtergere
  4. Suna foarte interesant. Ma intereseaza parfumuri naturale. Unde putem gasi? caci am intrat pe link si n-am gasit pagina cu parfumul sau unde il gasim, pret s.a.
    Multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  5. ally, inca nu le-am pus in vanzare, mai am putin de lucrat la ele dar o sa urlu in gura mare cand sunt gata ! :*

    RăspundețiȘtergere

Cartea de vizita sa-ti fie bunul simt.
Nu agreez comentariile rautacioase. Acestea vor fi eliminate automat.

Postari similare

Related Posts with Thumbnails